Sport Centar

Top 16 Eurocupa: Džanan Musa i Andrija Stipanović protiv Nemanje Gordića

Nakon što su u 10. kolu skupine A Eurocupa kao domaćini pobijedili francuski Levallois s 94:79, košarkaši Cedevite saznali su suparnike u Top 16 fazi ovog takmičenja, a to će biti ruski Lokomotiv Kuban iz Krasnodara, podgorička Budućnost i talijanski Trento.

Top 16 Eurocupa: Džanan Musa i Andrija Stipanović protiv Nemanje Gordića

Lokomotiv Kuban je s maksimalnih 10-0 osvojio prvo mjesto u skupini C, a u posljednjem dvoboju je na domaćem parketu svladao beogradski Partizan s uvjerljivih 99:64.

Podgorička Budućnost, za koju nstupa naš reprezentativac Nemanja Gordić, pred svojim navijačima u posljednjem kolu je savladala litvanski Lietkabelis s 76:62, ali je u krugu s turskim Galatasarayem i italijanskom Reggio Emilijom imala najlošiji koš-količnik u međusobnim dvobojima te osvojila četvrto mjesto.

Posebno dramatičan rasplet bio je u grupi D, gdje je posljednji dvoboj između Gran Canarije i ASVEL-a odlučivao o prvom mjestu. Gosti su slavili s 129:128, ali tek u trećem produžetku. Igrač francuske momčadi John Roberson je u tom dvoboju postigao rekordnih 11 trica i sva 42 koša u drugom poluvremenu i tri produžetka, a ASVEL je osvojio prvo mjesto s učinkom 7-3.

Gran Canaria je s 5-5 osvojila četvrto mjesto, a Trento i Zenit iz St. Peterburga imali su 6-4, ali su Italijani zbog boljeg omjera koševa u međusobnim dvobojima osvojili drugo mjesto te se u Top 16 pridružili skupini u kojoj je hrvatski prvak.

Zamiljivo je, dakle, da će u istoj grupi u Top 16 fazi snage odmjeriti dvije ekipe za koje nastupaju bh. reprezentativci Nemanja Gordić (Budućnost) s jedne, odnosno Džanan Musa i Andrija Stipanović (Cedevita) s druge strane.

Grupa E: Darušafaka, Galatasaray, ALBA Berlin, Gran Canaria

Grupa F: Bayern, Lietuvos Rytas, Zenit St. Peterburg, Fiat Torino

Grupa G: Lokomotiv Kuban, Trento, Cedevita, Budućnost

Grupa H: ASVEL, Uniks Kazan, Reggio Emilia, Limoges

andrija stipanovicdzanan musanemanja gordic
KOMENTARI

KOMENTARI

Josipa Bašić
Gost

Do sada sam napravio 87.000 dolara koji rade na mreži, a ja sam redovni student. Koristim internetsku priliku koju sam čuo i učinio sam tako velik novac. Vrlo je user friendly i ja sam samo takko sretan da sam saznala o tome.

Ovo je ono što radim…➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz