Sport Centar

Testiraj novitete iz Adidasa i pokaži fudbalsko umijeće

 Da li ste spremni za do sada neviđeni spektakl kada su u pitanju fudbalski događaji?

Testiraj novitete iz Adidasa i pokaži fudbalsko umijeće
FOTO: Adidas Coldblooded – HERE TO CREATE

Upoznajte se sa najnovijom adidas Cold Blooded fudbalskom kolekcijom i lično testirajte modele kroz zanimljive fudbalske igre.

Mjesto održavanja je Sarajevo, Dom mladih na Skenderiji, u ponedjeljak 26.2.2018. godine sa početkom od 17.30 časova.

Sve učesnike očekuju zanimljive nagrade, a pobjednike posebne adidas nagrade. Preduslov za učešće je prethodna prijava putem online aplikacije (LINK) ili u Sport Life radnjama (na Ferhadniji ili u SCC-u).

Dom mladih će biti podjeljen na četiri kornera:

  1. Korner za takmičenje u fudbalskim umjećima – prilika da u novim adidas Cold Blooded modelima kopački učestvujete u improvizovanim fudbalskim igricama i pokažete fudbalsko umijeće. Najboljih 6 takmičara očekuju i vrijedne adidas nagrade.
  2. Korner sa izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator, X – prezentacija novih adidas kopački i njihovih poboljšanih karakteristika.
  3. Korner sa digital igricamaza sve one koji su bolji u pokazivanju svojih vještina putem digitalnih igrica tu je i korner gdje možete pokazati svoje vještine u digitalnoj fubalskoj igrici.
  4. Korner za fotografisanje – na trenutak ćeš imati priliku da osjetiš kako je biti poznati svjetski fudbaler tako što ćeš imati priliku da se fotografišeš u siluetama Mesija, Pogbe ili Sureza.

Kako da se prijaviš?

  • u Sport Life radnjama – da biste se prijavili potrebno je samo da odete do Sport Life radnje u Ferhadiji ili u SCC-u i popunite prijavni formular.
  • online aplikacija za prijavu na Sport Life Facebook stranici – putem posebne aplikacije odgovorite na kratka kviz pitanja na temu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Prijave traju do 25.02.2017. godine. Posljednji dan za prijavu je 24.2. u ponoć.

Ovaj spektakl će upotpuniti i druženje sa specijalnim gostima iz sfere sarajevskog fudbala:  Anel Šabadžanović, Stojan Vranješ i Ajdin Mujagić. Pažnju prisutnih će privući poseban fudbalski performans koji će izvesti freestayler Samir Salčin iz Mostara.

Vidimo se u Domu mladih u Sarajevu 26.02.2018. godine od 17.30 časova.

Direktan link ka aplikaciji za prijavu je ovdje.

Adidas Cold Bloodedajdin mujagicanel sabanadzovicdom mladihsamir salcinSport Lifestojan vranjes
KOMENTARI

KOMENTARI