Sport Centar

“Teški dani prošlost”: Dodik osigurao donaciju FK Borac u iznosu od 500.000 KM

Večeras je održana 'Crveno-plava večer' u organizaciji Fudbalskog kluba Borac Banja Luka, u kojoj je organizovana donacija za ovaj klub.

“Teški dani prošlost”: Dodik osigurao donaciju FK Borac u iznosu od 500.000 KM
FOTO: Nezavisne

Večeras je održana ‘Crveno-plava večer’ u organizaciji Fudbalskog kluba Borac Banja Luka, u kojoj je organizovana donacija za ovaj klub.

U donaciji je učestvovao i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik, koji je omogućio Borcu donaciju od 500.000 KM.

“Mislim da ćemo uspjeti da Borac već u narednih godinu dana postavimo u orbitu kao jedan od najboljih klubova u BiH i da izbori nastup na međunarodnoj sceni. Važno je da riješimo pitanje finansija i dogovorili smo se sa mandatarom i predsjednicom da Borcu damo 500.000 KM. Sva ulaganja u klub biće u koordinaciji Grada Banjaluka i institucija RS”, naveo je Dodik kojem je FK Borac poklonio zlatnu fudbalsku loptu.

Predsjednica Republike Srpske, Željka Cvijanović, dobila je Zlatnu plaketu.

“Kao bivša predsjednica Vlade RS sam zadovoljna što sam zajedno sa svim ostalim predstavnicima vlasti uspijevali da riješimo sve probleme i nastavićemo da radimo na afirmaciji Borca”, kazala je Cvijanovićeva.

Vico Zeljković, predsjednik Borca, kazao je da su teški dani banjalučkog kluba prošlost.

“Govorilo se o gašenju kluba ali smo uspjeli da klub povedemo u drugom smjeru. Dosta dugova iz prošlosti smo riješili i želimo da Borac vratimo na vrh jer tamo i pripada”, kazao je Zeljković i dodao da je u u planu izgradnja još jednog pomoćnog terena.

fkboracmilorad dodik
KOMENTARI

KOMENTARI