Sport Centar

Telemach košarkaški kamp i Džanan Musa na Bjelašnici

Drugi po redu "TELEMACH KOŠARKAŠKI KAMP ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE BJELAŠNICA 2018." počinje 1.7.2018., a u čijem će radu sedam dana učestvovati oko 100 dječaka i djevojčica iz cijele BiH, uz 12 trenera.

Telemach košarkaški kamp i Džanan Musa na Bjelašnici

Drugi po redu “TELEMACH KOŠARKAŠKI KAMP ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE BJELAŠNICA 2018.” počinje 1.7.2018., a u čijem će radu sedam dana učestvovati oko 100 dječaka i djevojčica iz cijele BiH, uz 12 trenera.

Kamp traje sedam dana u jednoj polaznoj grupi. Zaštitno lice ovogodišnjeg kampa je reprezentativac BiH, Džanan Musa, koji će održati radionicu sa polaznicima. Jedno od najzvučnijih trenerskih imena na ovim prostorima, Pino Grdović, će također svoje bogato znanje prenijeti na učestike kampa i biti jedan od trenera samog dogadjaja.

Kamp će se održati u saradnji više klubova i to K.K.”Koš”,ŽKK “Konjic”,KK i ŽKK “Tešanj”,KK “Željezničar”,KK “Kiseljak” i KK “Igman Istočna Ilidža”.

Kompanija Telemach, generalni sponzor kampa, obezbjedila je ukupno pet tableta za najuspješnije pojedince kampa prema izboru trenera.

Sponzori kampa su NLB banka, Međunarodni aerodrom Sarajevo, BH Gas, PROLAB doo, SINALCO doo, koji je počastio djecu svojim proizvodima i nagradama, a za vrhunski izgled svih polaznika pobrinut će se kompanija No1.

Treba napomenuti da ovogodišnji kamp predstavlja početak jednog novog razdoblja afirmacije mladih igrača iz BiH, koji će imati doticaj sa našom košarkaškom zvijezdom, Džananom Musom kao i sa mnogo trenera svjetskog kalibra. Sama radionica će ponuditi jedan novi pogled na svijet profesionalnog sporta svim polaznicima kampa.

dzanan musatelemach kosarkaski kamp
KOMENTARI

KOMENTARI