Sport Centar

Tanjević: Drago mi je da se Bosna vraća, direktor Krupalija je veliki entuzijasta

Legendarni Bogdan Tanjević predvoditi će s klupe reprezentaciju Crne Gore na predstojećem Eurobasketu, koji se od 31. avgusta održava u četiri zemlje.

Tanjević: Drago mi je da se Bosna vraća, direktor Krupalija je veliki entuzijasta

U razgovoru za “Dnevni avaz”, popularni Boša govorio je o pripremama crnogorskog tima za EP, ali se osvrnuo i na rad kolege i prijatelja Duška Vujoševića u reprezentaciji BiH.

“Kako godine odmiču, mnogo više gledam nečije ljudske nego, da ih tako nazovem, tehničke vrijednosti. I Dule je moj drug po toj osnovnoj karakteristici, a to je da ima veliku ljubav prema svemu što je dobro i vrijedno. Po svom kulturološkom opredjeljenju, on je ovdje više nego dobrodošao. uz sve to, vrhunski je trener, što i sada pokazuje sa značajno podmlađenom reprezentacijom”.

Dotakao se i svoje velike ljubavi, Košarkaškog kluba Bosna…

“Vidim sa se Bosna vraća i to je veoma ohrabrujuće. I kakva god bila ta ABA 2 liga, opet je korak naprijed. I ljudski faktor je bitan, a direktor Bosne Damir Krupalija veoma je draga, inteligentna osoba, sa svjetskim pogledima i mnogo entuzijazma. Ogromne zasluge u povratku Bosne imao je trener Dušan Gvozdić, sad čujem da je napustio klub i to je velika šteta”, kazao je Boša Tanjević.

bogdan tanjevicdamir krupalijadusko vujosevickkbosnaroyal
KOMENTARI

KOMENTARI