Sport Centar

Stojnić se bori u BiH nakon dugo vremena: Spremniji sam nego ikad


Nakon dugo vremena naš MMA borac Denis Stojnić ima meč na našim prostorima. Naime, večeras u Bihaću na manifestaciji TRIBUNS FIGHT CHAMPIONS.

Stojnić se bori u BiH nakon dugo vremena: Spremniji sam nego ikad

 

Stojnić se za ovaj meč spremao u Dubajiu u TK Campu, a sparingovao je sa Gokanom Sakijem, a pomagali su mu i svjetski poznati borci kao što su Chalid die Faust, Paul Chanon Buldog i Tam Khan, a sve pod budnim okom legende UFC-a i prvog osvajača UFC titule Royaca Gracija, koji sada radi kao organizator mečeva BELLATOR MMA organizacije.

“Nalazim se u životnoj formi i spremio sam se za meč koji ću raditi na najbolji mogući način. IZBACITI SLIJEDEĆU REČENICU: Nisam puno radio na kondiciji, što je u mom sportu i nebitno, a Svi moji fanovi su imali priliku pratiti tok priprema putem mojih zvaničnih stranica na društvenim mrežama. Što se tiče protivnika, ne znam mnogo o njemu, ali ko god da stoji sa druge strane, publici obećavam da će se naći na podu”, kazao je Stojnić, te se zahvalio organizatoru na pozivu.

“Rado sam prihvatio meč, jer se radi o mojim velikim prijateljima i zaista sam želio biti dio večerašnjeg spektakla – TRIBUNS FIGHT CHAMPIONS, a nastavak slijedi u Sarajevu u decembru, ove godine”, najavio je MMA borac Denis Stojnić.

denis stojnic
KOMENTARI

KOMENTARI