Sport Centar

Stipanović se emotivnom porukom oprostio od reprezentacije BiH: Svemu lijepom dođe kraj…

Andrija Stipanović, centar košarkaške reprezentacije BiH, u intervjuu za Al Jazeeru je najavio oproštaj od Zmajeva.

Stipanović se emotivnom porukom oprostio od reprezentacije BiH: Svemu lijepom dođe kraj…

Andrija Stipanović, centar košarkaške reprezentacije BiH, u intervjuu za Al Jazeeru je najavio oproštaj od Zmajeva.

To je potvrdio i na svom Instagram profilu, gdje se emotivnom porukom oprostio od državnog dresa. Zahvalio se svima na podršci, a nije zaboravio ni ljude koji su mu mnogo pomogli te je posebno istakao nekoliko imena.

“Svemu lijepom dođe kraj.. Nakon divnih godina provedeni sa reprezentacijom, vrijeme je za rastanak.. Od sada uz reprezentaciju kao vjerni navijač.. Hvala svima na podršci.. Bilo je uspona i padova ali sigurno smo svaku utakmicu dali od sebe 500% i na to sam najviše ponosan.. Želio bi se zahvaliti svim svojim suigračima, bilo je prekrasno djelit svlačionicu s vama i znam da do kraja života imam prave istinske prijatelje.. Posebno hvala Harunu Mahmutoviću koji je napravio sve da zaigram za reprezentaciju.. Također bi posebno zahvalio Jasminu Hukiću koji me jedva poznavao a pomogao mi je kao nitko u karijeri.. Aci Petroviću koji me je uvjerio da sam bolji igrač nego šta sam mislio da jesam.. Dušku Ivanoviću s kojim 2 ljeta u reprezentaciji su me napravila boljim igračem.. Zahvalio bih se Elviru, Siketu i Medinu koji su uvijek bili za nas kad je god trebalo. Nemam riječi koje bi opisale lijepo vrijeme provedeno sa svima vama svih ovih godina..Hvala svima iz KOSARKASKOG SAVEZA na svemu… I na kraju najveće hvala navijačima koji su nas bodrili sve ovo vrijeme i bili uz nas. VOLI VAS STIPE”, napisao je košarkaš Cedevite.

View this post on Instagram

Svemu lijepom dode kraj.. Nakon divnih godina provedeni sa reprezentacijom, vrijeme je za rastanak.. Od sada uz reprezentaciju kao vjerni navijac.. Hvala svima na podrsci.. Bilo je uspona i padova ali sigurno smo svaku utakmicu dali od sebe 500% i na to sam najvise ponosan.. Zelio bi se zahvaliti svim svojim suigracima, bilo je prekrasno djelit svlacionicu s vama i znam da do kraja zivota imam prave istinske prijatelje.. Posebno hvala @harunmahmutovic koji je napravio sve da zaigram za reprezentaciju..😍😍 Takodjer bi posebno zahvalio @huxon koji me jedva poznavao a pomogao mi je kao nitko u karijeri..😍😍 Aci Petrovicu koji me je uvjerio da sam bolji igrac nego sta sam mislio da jesam..😍😍 Dusku Ivanovicu s kojim 2 ljeta u reprezentaciji su me napravila boljim igracom..😍😍 Zahvalio bih se Elviru, Siketu i Medinu koji su uvijek bili za nas kad je god trebalo.Nemam rijeci koje bi opisale lijepo vrijeme provedeno sa svima vama svih ovih godina..Hvala svima iz KOSARKASKOG SAVEZA na svemu… I na kraju najvece hvala navijacima koji su nas bodrili sve ovo vrijeme i bili uz nas. VOLI VAS STIPE

A post shared by Andrija Stipanović (@androstipan) on

KOMENTARI

KOMENTARI