Sport Centar

Srećković ostaje u Radniku, na izlaznim vratima Šerbečić i Beširović

Trener Radnika Mladen Žižović na trenutak može odahnuti, pošto se uprava kluba dogovorila o nastavku saradnje sa Nenadom Srećkovićem, ali bi ga mogla zaboljeti glava ako budu prihvaćene ponude za Besima Šerbečića i Dinu Beširovića.

Srećković ostaje u Radniku, na izlaznim vratima Šerbečić i Beširović

Srećkoviću je istekao ugovor sa posljednjom utakmicom jesenjeg dijela Premijer lige BiH, ali dogovoreno je da ostane u klubu do ljeta, što je veoma bitno, jer je on bio standardan u prvom timu.

Što se tiče Dejana Jankovića, koji je bio u istoj situaciji, sa njim razgovori još traju i uskoro će biti poznato da li ostaje ili ide. Sekretar Bijeljinaca Nebojša Tomić istakao je da za sada nema nikakvih promjena u igračkom kadru, ali moglo bi ih biti pošto su brojni klubovi interesuju za Beširovića i Šerbečića koji su uz golmana Mladena Lučića i Velibora Đurića odigrali najviše utakmica protekle polusezone. Oni su okosnica Radnika i nema sumnje da bi se osjetili njihovi odlasci, ali s druge strane klub bi dobro zaradio.

– Imam mnogo interesovanja za njih dvojicu, ali nismo još ni sa kim konkretno pričali. Ako dođe do toga odredićemo cijene, oni imaju ugovore do ljeta 2019. godine, tako da ne žurimo. Za sada se nismo ništa dovodili, a to će zavisiti od odlazaka i u skladu sa tim ćemo raditi. Plan je da od juniora priključimo sedam-osam igrača da vidimo ko šta može od njih, pa možda nekog prekomandujemo. Imamo sjednicu Upravnog odbora naredne sedmice, prisustvovaće i trener i trudićemo se da ispoštujemo njegove želje. Sješćemo i zajedno donijeti odluke – istakao je Tomić za Glas Srpske.

Žižovića bi volio da zadrži postojeći igrački kadar i da dovede dva-tri pojačanja da bi ekipa izborila plasman u Ligu za prvaka. Radnik je za sada osmi, a da bi ostvario taj rezultat mora među prvih šest.

besim serbecicdino besirovicfkradniknenad sreckovic
KOMENTARI

KOMENTARI