Sport Centar

Šokantna naslovnica uglednog L'equipa: Meč PSG – Crvena zvezda je sumnjiv!

Na naslovnoj strani franckuskog lista L'equipe osvanula je fotografija sa meča PSG - Crvena zvezda i veliki naslov: "Sumnjivo", pišu srbijanski mediji.

Šokantna naslovnica uglednog L'equipa: Meč PSG – Crvena zvezda je sumnjiv!

Na naslovnoj strani franckuskog lista L'equipe osvanula je fotografija sa meča PSG – Crvena zvezda i veliki naslov: “Sumnjivo”, pišu srbijanski mediji.

Podsjetimo, francuski list je u petak objavio da je jedan funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 eura na debakl crveno-bijelih u Parizu. To je udarna priča i u današnjem štampanom izdanju ovog lista.

“SUMNJIVO! Upozorenje za UEFA: Francuski pravosudni organi sprovode istragu o mogućnosti namještanja meča Lige šampiona između PSG-a i beogradske Crvene zvezde, a ovo je naše otkriće…”, stoji na naslovnoj strani L'equipa.

U tekstu su ističu da je odbrana Zvezde bila prilično pasivna na ovom meču.

“Da li se odbrana Crvene zvezde pokazala kao prilično pasivna u odnosu na golove PSG od kojeg je poražena sa 6:1 3. oktobra, na Parku prinčeva? Ovo je očigledno, posebno tokom drugog, trećeg i petog gola pariskog kluba. Mbappe, Neymar, Di Marija i Cavani su se šetali po dijelu terena srbijanskog tima. Sumnje u namještanje meča PSG – Crvena zvezda: Da li su prekršaji koji su doveli do slobodnih udaraca Neymara mogli biti izbjegnuti? Nesumnjivo, kao i mnogi drugi…”, navodi se u analizi Francuza.

Crvena zvezda se oglasila povodom natpisa čuvenog francuskog lista. Crveno-bijeli su istakli da sa najvećom dozom gnušanja odbacuju pitanje francuskog lista i traže od UEFA da se do kraj ispita šta se zaista desilo na ovom meču.

crvena zvezdaliga prvakapsg
KOMENTARI

KOMENTARI