Sport Centar

Sloboda se vraća sa Kupresa: Jagodić spomenuo pojačanja, ali je izostavio Ordagića

Dan prije nego što je predviđeno nogometaši Slobode vraćaju se u Tuzlu iz Kupresa, gdje su boravili ukupno 12 dana i odigrali tri kontrolne utakmice.

Sloboda se vraća sa Kupresa: Jagodić spomenuo pojačanja, ali je izostavio Ordagića
FOTO: FENA/Miroslav Petrović

Polazak iz Kupresa najavljen je za 14 sati, a preksutra, 12. jula, Tuzlaci će na Tušnju odigrati novu pripremnu utakmicu. Protivnik će biti drugoligaš Sloga iz Tojšića, susret je zakazan za 17.30 sati.

Trener Vlado Jagodić uglavnom je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema. Tuzlaci su od 12. juna odradili 34 treninga od ukupno 44 planirana do početka sezone.

– Za nas će Sulejman Krpić i Milan Ćulum, koji je došao sinoć, biti velika pojačanja. Na poziciji stopera Aleksandar Ignjatović i Haris Mehmedagić daju čvrstinu, što se vidi i po tome da smo u dosadašnjim pripremnim utakmicama tokom boravka na Kupresu primili samo gol i to protiv Zrinjskog – kaže Jagodić.

Zanimljivo da je Jagodić spomenuo pojačanja koja su došla te igrače koji su produžili ugovore, međutim izostavio je Amera Ordagića, što ponovo otvara upitnik iznad njegovog ostanka u ekipi sa Tušnja.

amer ordagicfkslobodavlado jagodic
KOMENTARI

KOMENTARI