Sport Centar

Slišković gostovao na HRT-u: Moramo živjeti skupa, dosta je ljudima rata

Trener Zrinjskog, Blaž Slišković, gostovao je u emisiji 'Nedjeljom u dva' na HRT-u, gdje je otkrio nekoliko zanimljivih stvari o sebi, te najavio Svjetsko prvenstvo koje se igra u Rusiji.

Slišković gostovao na HRT-u: Moramo živjeti skupa, dosta je ljudima rata

Trener Zrinjskog, Blaž Slišković, gostovao je u emisiji ‘Nedjeljom u dva’ na HRT-u, gdje je otkrio nekoliko zanimljivih stvari o sebi, te najavio Svjetsko prvenstvo koje se igra u Rusiji.

Ono što je mnogima ‘zaparalo uši’, jeste izjava Sliškovića o ‘ljubavi’ naroda na ovim prostorima. Baka kaže da ne voli i da se ne bavi politikom.

‘Ne volimo se u BiH, no moramo živjeti skupa, kao i u Hrvatskoj. Ajmo se samo poštovati, ne moramo se voljeti. Ajmo surađivati, barem mislim da bi tako trebalo biti. Dosta je ljudima rata. Ljudi masovno odlaze jer ne znaju hoće li za 10, 15 godina dogoditi ono što se dogodilo prije 20 godina”, kazao je Baka.

Između ostalog, Slišković je prokomentarisao i slučaj Mamić.

“Ja njega obožavam, prije svega kao osobu koja je podigla hrvatski nogomet na jednu višu razinu. Daj Bože da je u Hrvatskoj više Mamića koji bi voljeli vidjeti Rijeku, Hajduk i Osijek na razini na kojoj je Dinamo. Otvoreno hajdukovcima kažem da prvo obrišu ispred svojih vrata, a tek tada da gledaju u tuđe dvorištu”, rekao je Baka pa dodao: – Kada u Hajduku nađu čovjeka kojim će svim srcem biti uz klub, to bi ih daleko odvelo”, rekao je Slišković.

Kompletan razgovor možete pogledati u nastavku:

blaz sliskovichskzrinjski
KOMENTARI

KOMENTARI