Sport Centar

Sjednica Komiteta za suđenje: Emir Spahalić suspendovan do daljnjeg

Sjednica Komiteta za sudije i suđenje NS/FS BiH održana je danas u Sarajevu na kojoj je potvrđeno da će glavni sudija meča HŠK Zrinjski - NK GOŠK Gabela, Emir Spahalić, biti suspendovan do daljnjeg.

Sjednica Komiteta za suđenje: Emir Spahalić suspendovan do daljnjeg

Sjednica Komiteta za sudije i suđenje NS/FS BiH održana je danas u Sarajevu na kojoj je potvrđeno da će glavni sudija meča HŠK Zrinjski – NK GOŠK Gabela, Emir Spahalić, biti suspendovan do daljnjeg.

Na sjednici je analizirano suđenje u 19. kolu BH Telecom Premijer lige BiH uvidom u izvještaje posmatrača, kao i pregledom snimaka utakmica.

“Jednoglasno su usvojeni izvještaji svih posmatrača sa izuzetkom utakmice Zrinjski-GOŠK. Izvještaj sa ovog susreta se vraća kontroloru na dodatnu analizu, dok se glavni sudija meča Emir Spahalić iz Mostara i drugi asistent Dalibor Hrstić iz Ljubuškog zbog propusta u suđenju suspenduju do daljnjeg”, stoji u saopštenju Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

emir spahalichskzrinjskinkgoškgabela
KOMENTARI

KOMENTARI

rova
Gost

Suspendovan 😲ovaj je za zatvora

Damir
Gost

5000 km kazne da plati plus suspenzija dozivotna da se da primjer ostalima da nemogu suditi kako se njima prohtije. Mada mislim da nije i savez prste umijeso 🤔

wpDiscuz