Sport Centar

Sjajan nastup Lazića u porazu Mege od Crvene zvezde

Crvena zvezda savadala je Megu Bemax u utakmici 13. kola ABA lige (85:90), a u redovima gostiju sjajnu partiju pružio je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Aleksandar Lazić.

Sjajan nastup Lazića u porazu Mege od Crvene zvezde

Crvena zvezda je prokockala 12 poena prednosti u prvoj četvrtini, tako da je Mega u drugu dionicu ušla sa +1. Gosti su u drugom periodu došli do prednosti, koja je u trećoj četvrtini rasla i do 22 poena.

Vremenom prednost Crvene zvezde se topila, a u finišu Mega je uspjela doći na pet poena zaostatka, međutim to je bilo sve što su uspjeli uraditi, te su poraženi na svom parketu sa 85:90.

Najefikasniji u poraženoj ekipi bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Aleksandar Lazić, koji je ubacio 17 poena, a tome je dodao čak 15 skokova i asistenciju. Po 11 poena su dodali Mushidi, Sinovec i Fundić.

Crvenu zvezdu je do pobjede vodio Feldeine sa 24 poena, dva skoka i tri asistencije Rochestie je ubacio 14 poena, a Bjelica i Antić po 12.

aba ligaaleksandar lazickkcrvenazvezdakkmegabemax
KOMENTARI

KOMENTARI

Madeline Rubbo
Gost

Sestra moja najbolja prijateljica čini 89 dolara po satu na internetu. Otpuštena je 9 mjeseci, ali prošlog mjeseca plaća joj je 21306 dolara, a samo nekoliko sati radi na internetu. Zašt0 ne saznati više…

Ovo je ono što radim .. ✧ … ✧ … ✧ … >>>>>  www.BuzzCash3.Com  

Madeline Rubbo
Gost

Sestra moja najbolja prijateljica čini 89 dolara po satu na internetu. Otpuštena je 9 mjeseci, ali prošlog mjeseca plaća joj je 21306 dolara, a samo nekoliko sati radi na internetu. Zašto nee saznati više…

Ovo je ono što radim .. ✧ … ✧ … ✧ … >>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz