Sport Centar

Široki Brijeg na Pecari dočekuje Krupu, zanimljivi mečevi u Tuzli i Banjoj Luci

Danas su na pogramu dva susreta Lige za ostanak u Premijer ligi BiH, te jedan Lige za prvaka BiH.

Široki Brijeg na Pecari dočekuje Krupu, zanimljivi mečevi u Tuzli i Banjoj Luci

Danas su na pogramu dva susreta 7. kola Lige za ostanak u Premijer ligi BiH, te jedan meč 7. kola Lige za prvaka BiH.

Široki Brijeg će na Pecari dočekati momčad Krupe. Strateg Krupljana će u ovom duelu vjerovatno odmarati nekoliko igrača, zbog činjenice da ih već u srijedu očekuje prvi finalni duel Kupa BiH sa Željezničarom, pa bi tako Širokobriježani mogli imati olakšan zadatak u današnjem meču.

Ovaj susret će suditi četvortka iz Sarajeva. Glavni arbitar susreta je Kaljanac Haris, dok će mu pomoćnici biti Milić Dženan i Kadić Amir, a četvrti sudija je Peljto Irfan.

Sloboda na svom terenu dočekuje fenjeraša, ekipu Viteza, a ukoliko Tuzlaci žele da mirno privedu kraj ove sezone, morat će ostvariti pobjedu u ovom susretu.

Ovaj susret sudi Šehović Admir iz Sarajeva, dok će mu pomagati Beljo Davor iz Mostara, te Baković Haris iz Sarajeva, a četvrti sudija meča je Bjelica Vladimir iz Istočnog Sarajeva.

Ekipi Borca u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje, a u goste im danas dolazi momčad Mladosti iz Doboja kod Kaknja koja je nedavno imala turbulencija na klupi, Edis Mulalić je dao ostavku, a na njegovo mjesto je sjeo Nermin Šabić. Borac na ovom susretu mora ići na pobjedu kojom bi popravili bodovni saldo i napravili korak ka cilju, a to je ostanak u društvu najboljih.

Za arbitra ovog meča izabran je Gigović Miloš iz gradiške, dok će mu pomagati Macić Amer iz Mostara i Kačavenda Radislav iz Gradiške, a četvrti sudija je Zukić Edis iz Tuzle.

Susreti u Tuzli i Banjoj Luci počinju u 19 sati, dok se meč na Pecari igra od 17 časova.

bht premijer ligafkboracfkkrupafkmladostdkfkslobodaliga za ostanakliga za prvakanksirokibrijegnkvitez
KOMENTARI

KOMENTARI