Sport Centar

Silvija Sekačić o tuči s Adnom Ljubanović: Rekla mi je ”Je*em ti mater, mama ti je ku*va”

Na utakmici između ŽNK Mladost Nević Polje i ŽNK Željezničar u 87. minuti viđena je tuča igračica Silvije Sekačić i Adne Ljubanović, a sada se fudbalerka gostiju oglasila i ispričala šta se desilo.

Silvija Sekačić o tuči s Adnom Ljubanović: Rekla mi je ”Je*em ti mater, mama ti je ku*va”

Sekačić ističe da su od početka utakmice ona i njege saigračice dobijale uvrede u Nević Polju od protivničkih igračica, a sve je kulminiralo u 87. minuti.

“Od deset minute počele su provokacije domaćih igračica. Prednjačila je igračica sa brojem sedam Adna Ljubanović. Kako je utakmica odmicala, provokacije su bile učestalije. Sve je kulminiralo tri minute prije kraja susreta”, rekla je Sekačić za Dnevni avaz, te je dodala:

“Ljubanović je simulirala prekršaj i ja sam joj rekla da može komotno ići u dramsku sekciju, a ona mi se obratila riječima “Je*em ti mater, mama ti je ku*va”. Rekla sam joj da ponovi šta je rekla, a ona je to učinila”.

Nakon toga uslijedio je fizički obračun.

“Prišla sam joj i odgurnula je. Nakon što je pala pokušala me udariti nogom, ali me samo okrznula. Potom sam se sagnula prema njoj, a ona me udarila u glavu i raskrvarila mi usnu i bradu, što mogu posvjedočiti sve moje saigračice, koje su vidjele krv na mojoj glavi. Potom sam, u naletu bijesa, isprovocirana teškim riječima, počela razmjenjivati udarce, ali nijednom je nisam udarila u glavu”, rekla je fudbalerka Željezničara.

Sekačić je odrasla bez oca, kojeg nije ni zapamtila, te je izuzetno vezana za majku, a zato su je i pogodile uvrede fudbalerke Mladosti.

“Mama me je sama odgojila, bez alimentacije. Ona je moj uzor, snaga i pokretač u životu. U posljednje vrijeme, teškog je zdravstvenog stanja i sve negativno oko nje me jako dotiče. Za sebe mogu reći da nikada neću opsovati nečiju familiju, jer je to nešto najgore”, rekla je Sekačić.

adna ljubanovicsilvija sekacic
KOMENTARI

KOMENTARI

MMA Silvia
Gost

pusti joj čorbu na nos….

Zagorec
Gost

….Bravo Silvija…..!!! I Ja sam Ist uradio…..!!! Nemože svako Govno vrijeđati Majku….!!!!!! Bravo….!!!!!

wpDiscuz