Sport Centar

Securitas vrlo ubjedljiv protiv Klasa u duelu petog kola SC Business lige

U dvorani Amel Bečković u Vogošći večeras je odigrana jedna utakmica petog kola SC Business lige u kojoj je ekipa Securitasa vrlo ubjedljivim rezultatom 10:1 slavila protiv Klasa.

Securitas vrlo ubjedljiv protiv Klasa u duelu petog kola SC Business lige

Securitas – Klas 10:1 (Sibalo x4, Hadžić Haris x2, Hrvat x2, Dagić, Hadžić Asmir / Kapo)

Ekipa Securitasa je mnogo bolje otvorila susret, te su preko Dagića i Sibala imali nekoliko dobrih prilika, ali realizacija nije bila baš najbolja. Ipak u 3. minutu, ofanzivna igra se isplatila, pa Sibalo trese mrežu gostiju za vodstvo Zaštitara od 1:0.

Securitas je nastavio sa dobrom igrom, a ona im se isplatila u 11. minutu kada Hrvat povećava vodstvo na 2:0. Do kraja poluvremena Dagić i Sibalo su zatresli okvir gola Klasa, da bi u 18. minutu Hrvat drugim golom zaključio prvi dio igre i postavio rezultat od 3:0 u korist Zaštitara.

U drugom poluvremenu Securitas je potvrdio dominaciju, pa su sa dva gola Sibala povećali prednost na 5:0. U nastavku golove su postigli Hadžić Haris i Hadžić Asmir i tako donijeli veliku prednost za Securitas od 7:0. Nakon ovog pogotka Klas je preko Kape smanjio rezultat na 7:1, ali su u naredna dva napada Hadžić Haris i Dagić postigli golove za 9:1.

Utakmicu je svojim četvrtim pogotkom na meču zaključio Sibalo i tako postavio konačan rezultat od 10:1.

Securitas: Buljugija, Begić, Čolić, Pašić, Sibalo, Hodžić, Hadžić, Bunar, Dagić, Hrvat.

Klas: Boloban E., Kadušić, Mujkanović, Alić, Ćurevac, Karić, Habibija, Boloban F., Hrvić.

business ligaKLASscbusinessligasecuritas
KOMENTARI

KOMENTARI

Saša Novak
Gost

Do sada sam napravio 87.000 dolara koji rade na mreži, a ja sam redovni student. Koristim internetsku priliku koju sam čuo i učinio sam tako velik novac. Vrlo je user friendly i ja sam samo takkoo sretan da sam saznala o tome.

Ovo je ono što radim…➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz