Sport Centar

Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball ove godine ispred BBI Centra

Ljetni raspust u Sarajevu i ove godine bit će u znaku sporta i dobre zabave. Riječ je o Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017 – 9. turniru u odbojci na otvorenom koji će se održati od 26. do 27.augusta na trgu ispred BBI Centra. Organizatori događaja su Marketing agencija „B40“ i Odbojkaški klub „ORT“.

Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball ove godine ispred BBI Centra

„Sarajevo Tower S.ketch Street Volleyball 2017“ je kombinacija sporta, kvalitetne pop muzike i zabavnog programa, te niza popratnih takmičenja za publiku.

„Cilj nam je da pružimo interesantan, urban, sportsko-muzički sadržaj za naše sugrađane i turiste. Nakon šest godina organizacije turnira za odrasle na pijesku, prije dvije godine smo odlučili organizovati turnir za djecu. „S.ketch Beach Volleyball“ je postao „S.ketch Street Volleyball“.

Od ove godine na novoj lokaciji, na platou BBI Centra, postavićemo posebnu podlogu za uličnu odbojku. Očekujemo preko 400 učesnica iz cijele Bosne i Hercegovine“, riječi su Gorjana Bilalagića, direktora turnira.

Osnovu S.ketch-a čini sportski događaj u kombinaciji sa pratećim sadržajem. Pravila su jednostavna: igra se 4 na 4. Pravo učešća imaju sve djevojčice rođene 2000. godine i mlađe. Biće podijeljene u tri konkurencije: 00-01; 02-03; 04-mlađe. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju Sarajevo Tower, Juicy, Remove, Alvogen i SAS.

Svi učesnici se trebaju prijaviti do 21.08.2017. godine, a upute za prijavu mogu preuzeti na web stranici www.odbojka.ba ili www.sketch.ba. Više informacija je dostupno i na FB/SketchStreetVolleyball.

Ovu manifestaciju su podržali: Sarajevo Tower, Juicy, Remove, Alvogen, Rail Cargo Logistics, BBI Centar, Apartmani Štini do – Bjelašnica, SCsport.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, klix.ba, Oslobođenje i Hayat TV.

b40S.ketch Street Volleyball
KOMENTARI

KOMENTARI