Sport Centar

Sarajevo pustilo u prodaju sezonske ulaznice za sezonu 2017/18 BHT Premijer lige

Od danas su uprodaji sezonske ulaznice za domaće utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo u sklopu BH Telecom Premijer lige BiH, objavljeno je na zvaničnoj stranici kluba.

Sarajevo pustilo u prodaju sezonske ulaznice za sezonu 2017/18 BHT Premijer lige
FOTO: fksarajevo.ba

Cijene sezonskih ulaznica za sezonu 2017/18 su sljedeće:

• Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 30 KM,

• Tribina “Istok” – 70 KM,

• Tribina “Zapad” – 90 KM,

• BORDO “VIP” – 500 KM.

*U sve navedene cijene uračunat je PDV. *Penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50% na sve cijene sezonskih ulaznica.

Važno je istaći da sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, a iste se mogu kupiti u klupskim prostorijama, u odjelu za članstvo, svakim radnim danom u periodu od 9h do 16h, kao i naručiti u oba Bordo Fan Shopa.

Sezonske ulaznice za domaće utakmice FK Sarajevo važit će i za utakmice Kupa BiH u jesenjem dijelu prvenstva, odnosno u 1/16 i 1/8 finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u BiH.

PREPORUČUJEMO:

KORPORATIVNI PAKET – Pravna lica kupovinom 5 i više sezonskih ulaznica za tribinu po izboru mogu ostvariti zbirni popust od 20%.

POSEBNA PORODIČNA PONUDA: Za učlanjenje tri ili više članova vaše porodice sezonska ulaznica za tribinu po želji uz 50% popusta!

TEEN ZAPAD – Za naše navijače uzrasta od 15 do 18 godina, uz pokaz kopije rodnog lista cijena ulaznice za tribinu zapad uz 50% popusta.

STUDENT ZAPAD – Uz pokaz svog indeksa prilikom kupovine, studenti ostvaruju popust od 50% na cijenu sezonske ulaznice za zapad.

Sve informacije možete dobiti u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, u ul. M.Tita 38/b, putem telefona 033/222-280 ili putem e-maila: ulaznice@fksarajevo.ba

(fksarajevo.ba)

fksarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI