Saopštenje za javnost KK Bosna: Nadamo se podršci navijača

Predstojećeg vikenda počinje Liga za prvaka BiH. KK Bosna Royal Jelly dočekuje aktuelnog prvaka BiH KK Igokeu. Utakmica je na rasporedu u subotu 18. marta sa početkom u 18:00 časova, a publika će imati priliku da uživa u reprizi finala Kupa BiH.

Saopštenje za javnost KK Bosna: Nadamo se podršci navijača

Iz kluba su nas obavijestili o novom sitemu ulaznica koji je na snazi od posljednjeg kola Lige 10. – “Ulaznice za utakmice KK Bosna Royal Jelly su od zadnjeg kola isključivo GOLD sezonske ili SILVER članske kartice.

Vlasnici GOLD sezonskih članskih kartica u dvoranu KSC Skenderija će moći ulaziti isključivo na za to predviđeni službeni ulaz, dok vlasnici SILVER članskih kartica ulaze na redovne ulaze u dvoranu, koji će za tu priliku biti posebno označeni.

Vlasnici SILVER članskih kartica će na prodajnom mjestu na platou Skenderije moći predati svoju karticu prodavaču, te izabrati kupovinu pojedinačne ulaznice od 5 KM već od petka 17.03.2017. godine na prodajnom mjestu na platou Skenderije.”.

Već u prvom kolu Lige 6 nas očekuje veliki derbi, a direktor kluba Damir Krupalija se nada velikoj podršci navijača: „U finalu Kupa smo imali fantastičnu podršku, fer i sportsko navijanje, a zaista se nadam da će naši navijači doći i u subotu i pomoći nam. Naša publika je pokazala da voli Bosnu iiskreno se nadam da će nas podržati maskimalno i u Ligi 6. Mi smo napravili veliki uspjeh ove sezone ulaskom u finale Kupa BiH i osvajanjem prvog mjesta u Ligi 10 i nadam se da ćemo nastaviti pružati dobre partije“.

Susret domaće Bosne Royal Jelly i Igokee je na rasporedu u subotu sa početkom u 18:00 časova, a već u srijedu 22.03.2017. godine „Studenti“ će dočekati ekipu Kaknja u drugom kolu.

Ulaznice će se naći u prodaji od 17.03.2017. godine po cijeni od 5 KM, a iste se mogu kupiti na platou Skenderija.

damir krupalijakkbosnakkigokea