Sport Centar

Saopštenje FK Džaja: Bili smo pod pritiskom da prihvatimo prevaru Borca

Fudbalski klub Džaja iz Banje Luke odgovorio je saopštenjem na optužbe predsjednika FK Borac, Vice Zeljkovića, da su 'grobari' kluba koji danas nije dobio licencu za nastup u Premijer ligu BiH.

Saopštenje FK Džaja: Bili smo pod pritiskom da prihvatimo prevaru Borca

Fudbalski klub Džaja iz Banje Luke odgovorio je saopštenjem na optužbe predsjednika FK Borac, Vice Zeljkovića, da su ‘grobari’ kluba koji danas nije dobio licencu za nastup u Premijer ligu BiH.

Drugostepena komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nije izdala licencu za FK Borac za nastup u Premijer ligi BiH, a to je izazvalo lavinu optužbi sa jedne na drugu stranu.

Saopštenje FK Džaja prenosimo u cijelosti:

“Uprava FK”Džaja” demantuje sve navode potpredsjednika UO FK”Borac” Vice Zeljkovića, jer očigledno svoj neuspjeh i pogrešno vodjenje Velikana iz Platonove želi pripisati našem klubu, koji apsolutno sa time nema nikakve veze.

Po izjavama Vice Zeljkovića, i to unazad godinu dana ispada da su krivci za loše rezultate i stanje u FK”Borac” : Darko Maletić, Vule Trivunović, Oliver Jandrić, Željko Vranješ, Igor Janković, Boris Raspudić, Bobo Starčević, Goran Galešić, Stojan Malbašić i FK”Džaja”, što je Apsurd!

Nemoguće je da smo svi mi krivci, a da je Vico Zeljković u pravu. Vico Zeljković je prvi potpredsjednik u historiji FK”Borac” koji je okupirao Gradski Stadion i sistematski otjerao najvjernije i najvatrenije navijače FK”Borac” (Lešinare) sa gradskog stadiona.

Mislim da je konačno vrijeme da Vico Zeljković prestane sa sprovodjenjem Diktature, obmanjivanjem javnosti i manipulisanjem činjenica, te da shvati da nije dostojan jedne takve funkcije, kao što je funkcija potpredsjednika FK”Borac” a da je to tako potvrdilo se i danas.

Mi iz Uprave FK”Džaja” smo ovih dana bili pod ogromnim pritiscima da pristanemo na jednu ogromnu prevaru, bez ikakvih garancija, a samoj Upravi FK” Borac” Banja Luka nudili krajnje realno i izvodljivo Rješenje ovog problem tj. odgađanjem potraživanja naših sredstava, i to na 24 mjeseca, počev od 1.Avgusta.

Moramo da napomnemo da od Uprave FK” Borac” nismo tražili unaprijed ni jednu marku, već neki vid garancije, što su oni uporno odbijali.

E, sad ko je kriv za današnje stanje FK”Borac” treba da presude građani Banjaluke, a ne Vico Zeljković, jer je njegova nepromišljena reakcija sasvim očekivana – Čovjek hoće da opere svoj neuspjeh i da krivicu traži u drugima.

Što se tiče današnje sramne Izjave Vice Zeljkovića i njegovih lažnih navoda da su FK” Džaja” tj. Milivoje Glišić i njegov sin Dado” Grobari” Banjalučkog fudbala, možemo mu samo poručiti da ćemo ga za ovu klevetu i vrijeđanje tužiti.

Naše navode potkrepljuju i sve poruke sa Vibera i sms poruke, izmedju nas i Vice Zeljkovića, a koje dokazaju da je FK”Džaja” još jedanput trebao biti “žrtva” velike prevare od strane Vice Zeljkovića.

Iskreno nam je žao FK”Borac” ali mislimo da je vrijeme da se probudi Banja Luka i konačno oslobodi Velikana iz Platonove”.

fkboracfkdzajavico zeljkovic
KOMENTARI

KOMENTARI