Sport Centar

Samo u BiH: Trava nije pokošena, utakmica kasnila, arbitri sudili samo po pola sata poluvrijeme

Nevjerojatna utakmica odigrana je u općinskoj ligi Bijeljine u BiH, gdje su u posljednjem 22. kolu Međaši i Ljeskovac odigrali 2:2 u utakmici bez rezultatskog značaja... i utakmici koja je odlukom sudija trajala 60 minuta!?

Samo u BiH: Trava nije pokošena, utakmica kasnila, arbitri sudili samo po pola sata poluvrijeme

Nevjerojatna utakmica odigrana je u općinskoj ligi Bijeljine u BiH, gdje su u posljednjem 22. kolu Međaši i Ljeskovac odigrali 2:2 u utakmici bez rezultatskog značaja… i utakmici koja je odlukom sudija trajala 60 minuta!?

Jedan od razloga tome bila je i predviđena manja dnevnica za sudije, prenosi Goal.

Delegat Dobrivoje Bajraktarević iz Bijeljine u zapisniku je naveo:

“Po dolasku na igralište zapazio sam da je teren za igru nije pokošen, kao ni obilježen, mreže postavljene i zategnute. Ova utakmica nije prijavljena CJB Bjeljina, također nije bio prijavljen ni povjerenik za sigurnost, kao ni vozilo prve pomoći. Pošto je zadnje kolo i utakmica nije imala nikakvog značaja rezultatski, ja sam dozvolio da se utakmica igra. Sucima je obećano po 80 maraka, zbog čega su odlučili suditi, ali po 30 minuta poluvrijeme. Utakmica je kasnila 15 minuta zbog kašnjenja dostavljanja sportskih knjižica, ali i zbog neispunjavanja uvjeta koje sam naveo.”

dobrivoje bajraktarevic
KOMENTARI

KOMENTARI