Sport Centar

Sablić: Odmarat ćemo igrače iz prvog tima za Sarajevo

Goran Sablić, trener Širokog Brijega, najavio je da će odmarati igrače za utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Sarajeva, tako da će u susretu protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja priliku dati fudbalerima koji su imali manju minutažu.

Sablić: Odmarat ćemo igrače iz prvog tima za Sarajevo

Široki Brijeg je u prvenstvu uvezao tri poraza, a unatoč tome što će odmarati prvotimce, Sablić se nada prekidu negativnog niza.

“Najveći broj igrača iz prve momčadi ćemo odmarati za prvu finalnu utakmicu Kupa BiH protiv Sarajeva u srijedu na Koševu. Priliku će dobiti igrači koji su manje igrali, a provjerit ćemo opet i naše nadarene juniore”, rekao je Salbić za Sportske novosti, te je dodao:

“Oporavio nam se i Dino Ćorić, vjerujem da će odigrati 45 minuta. Bez obzira na momčad koja će istrčati na teren očekujem dobru utakmicu. Igramo protiv jedne kvalitetne momčadi koju sigurno respektiramo. Želimo popraviti dojam u prvenstvu i prekinuti negativan niz od tri uzastopna poraza”.

Osim igrača koje će odmarati, trener Goran Sablić u konkurenciji za današnju utakmicu neće imati ni Juru Ivankovića koji ima tri žuta kartona. Utakmica u Doboj Kaknju počinje u 17 sati uz izravan TV prijenos na Arena Sport.

fkmladostdkgoran sablicnksirokibrijeg
KOMENTARI

KOMENTARI