Sport Centar

Sablić: Imamo novu momčad, neki igrači će morati na posudbe

Goran Sablić je nakon završetka jesenjeg dijela prvenstva, na zanimljiv način analizirao igru njegove ekipe u ovom dijelu sezone.

Sablić: Imamo novu momčad, neki igrači će morati na posudbe
FOTO: bljesak.info

Naime, Sablić je istakao da je ova ekipa Širokog Brijega sasvim nova, te da će juniori koji su bili priključeni ekipi sada morati na posudbe.

”U odnosu na godinu dana prije sada imamo novu momčad. Još zimus smo dobili Dejana Čabraju. Ljetos su nam pristupili Josip Ćorić, Luka Begonja, Bernardo Matić i Edi Baša. Neki igrači na koje se ranije nije računalo dali su veliki doprinos, prije svih Josip Barišić i Danijel Kožul. Mladi igrači poput Stjepana Lončara i Luke Menala su napredovali. U rad su bili uključeni šestorica dosadašnjih juniora. Za njih je to bilo veliko iskustvo, privikavanje na seniorski nogomet. To su uspješno prošli, sad im treba utakmica. Sad je vrijeme da igraju, a to znači da bi trebali na posudbu. To ćemo odlučiti u razgovoru s Upravom. Igrači koje smo imali na raspolaganju dali su svoj maksimum. Za zadnji iskorak trebaju nam pojačanja, treba nam zdrava konkurencija na nekim pozicijama. To se najbolje vidjelo kad smo ostali bez Ivana Krstanovića na početku sezone, te sada nakon ozljeda Čabraje, obojice Ćorića i Menala. Mi ćemo iz stručnog stožera dati svoja viđenja, a Uprava će odlučiti”, istakao je Goran Sablić za Sportske novosti.

goran sablicnksirokibrijeg
KOMENTARI

KOMENTARI