Sport Centar

RS BiH uputio apel našim navijačima pred utakmicu protiv Austrije

Povodom sutrašnje utakmice kvalifikacija za EP u Beču u kojoj naša rukometna reprezentacija gostuje Austriji, RS BiH se oglasio saopštenjem koje prenosimo u potpunosti.

RS BiH uputio apel našim navijačima pred utakmicu protiv Austrije

“Vezano za informacije koje su se pojavile u javnosti u proteklih nekoliko sati, koje se odnose na smještaj muške rukometne reprezentacije BIH u Beču, ljubazno molimo sve ljubitelje rukometa, posebno one koji namjeravaju prisustvovati sutrašnjoj utakmici Austrija-BIH koja će se odigrati u Beču da dostojanstveno navijaju i podrže reprezentaciju BIH.

Imajući u vidu dugogodišnju izvanrednu saradnju sa našim rukometnim prijateljima iz Rukometnog saveza Austrije, želimo apelovati na naše navijače da na fer i sportski način pruže podršku rukometnoj reprezentaciji BiH tokom sutrašnje utakmice”, “, navodi se u saopštenju RS BiH.

Podsjećamo da ce sutrašnju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, između Austrije i Bosne i Hercegovine uživo prenositi FACE TV, sa početkom u 20:25 sati, a Zmajeve pobjeda vodi na EP naredne godine u Hrvatskoj.

austrijars bihrukometna reprezentacija bih
KOMENTARI

KOMENTARI