Sport Centar

Robijaši 1988 Zenica: Neće nas niko praviti budalama pa ni Fuad Kasumović

Nakon što je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović izjavio da da je Skupština NK Čelik Zenica nelegalna, oglasili su se i najvjerniji navijači zeničkog kluba.

Robijaši 1988 Zenica: Neće nas niko praviti budalama pa ni Fuad Kasumović

Reakciju Robijaša prenosimo vam u cijelosti.

“Gradonačelnik našeg grada je u medije proslijedio informaciju da je Skupština NK Čelik Zenica nelegalna. Da li bi to značilo da je nelegalan i Upravni odbor i pregovarački tim koji pregovara sa Turcima? Neće nas niko praviti budalama pa ni Fuad Kasumović.

Mi Robijaši 1988 Zenica se borimo za zdrav klub koji zaslužuje biti ponos Zenice više od 3 godine. Prošli smo brojne prepreke, podnijeli žrtvu sa našim suborcima iz Neformalne grupe građana “Za Čelik” i drugim Zeničanima i iskrenim simpatizerima kluba i zaslužujemo da nas se tretira sa poštovanjem. I dalje ponosno stojimo i čuvamo boje našeg kluba i nećemo nikom dozvoliti da nas ponižava, jer naši brojni članovi su dio Skupštine našeg Starca.

Ako vama smetaju zdrave ideje onda vam smetamo i mi.
Ili ćemo dobiti poštovanje koje zaslužujemo nakon svega sto smo prošli ili ćete nas imati protiv vas! Čelik je život i borba naša! Skupština se mora održati”, navodi se u saopštenju Robijaši 1988 Zenica.

nkcelikrobijasi
KOMENTARI

KOMENTARI

Turski Çelik🇹🇷
Gost

Dragi Robijaši,marš nazad u Svoboda kavez!
Niko vas ništa ne pita,dodite na utakmice,navijate i podrzite ovaj usrani klubčič.
Kada treba podrška,kada treba ˋ12‘igrać vas skoro nema na tribini.
Vi ste ljuti, zbog toga,što vas ne pitaju ,pa ulica voditi klub.

wpDiscuz