Sport Centar

(VIDEO) Lovren zgrozio fudbalski svijet: To su p**** obične, laktom sam ga ubio

Reprezetativac Hrvatske Dejan Lovren svojim ponašanjem nakon meča Hrvatska - Španija zgrozio je kompletnu svjetsku sportsku javnost.

(VIDEO) Lovren zgrozio fudbalski svijet: To su p**** obične, laktom sam ga ubio

Reprezetativac Hrvatske Dejan Lovren svojim ponašanjem nakon meča Hrvatska – Španija zgrozio je kompletnu svjetsku sportsku javnost.

Fudbaler Liverpoola je na skandalozan način proslavio pobjedu svoje reprezentacije protiv Furija (3:2) u okviru UEFA Lige nacija. Lovren je nakon meča u svlačionici vrijeđao reprezentativce Španije i priznao da je namjerno laktom udario Sergija Ramosa.

“Drago mi je, ubio sam ga laktom! Aaa.. ha! 3:2, pa ti pričaj na konferenciji majstore! To su p**** obične”, rekao je Lovren, a onda je rukom prekrio grb Španije na dresu i prstom pokazao zastavu Hrvatske:

“Samo ovo vrijedi!”

Podsjetimo, Lovren se prethodnih dana prepucavao preko medija sa Ramosom. Hrvat je prozivao Ramosa, govorio kako je precijenjen…

S druge strane kapiten Španije se oglasio na konferenciji i svojom izjavom razbjesnio Lovrena.

“Ne bih htio da kritikujem nekoga niti da odgovaram na isfrustrirane komentare. Neki ljudi žele da budu na naslovnoj strani… Ja sam takav kakav sam. Svako ima svoje mišljenje, a meni je drago da treneri imaju samo riječi hvale za mene”, rekao je Ramos pred meč sa Hrvatskom.

dejan lovrenhrvatskaspanija
KOMENTARI

KOMENTARI

iZET
Gost

Tek EU i svijet shvataju KOGA SU PRIMILI U SVOJE OKRILJE!Ko i madjarsku,Bugarsku,Rumuniju..ali bitno je da je KRSCANSKA ZEMLJA a onakva Turska,jaka ko beton, 52-53 godine ceka na clantsvo a ner moze uci jer je Muslimanska zemlja..to vise i najveci mrzitelj Islama govori…

Samo objektivno
Gost

Eto nek su Turci primjer lijepog ponasanja. Ja sam musliman i volim islam i muslimane ali mi nemamo pravo nikome drzat lekcije o lijepom ponasanju/edebu i ahlaku. Ni mi bosnjaci, a ni turci ni arapi. Pa kad sam u Njemackoj bio sve cisto, osim ispred turskog mesdzida gdje ima mali milion , gle cuda, cikova od cigara koje su haram po islamu.

Samo objektivno
Gost

A za ove ostale narode koje si pobrojao, to stoji, ali ni mi nismo nista bolji.

Starovlah
Gost

Ne zanima ničija religija, samo želim konstatovati, da je Lovren veliki primitivac.

wpDiscuz