Sport Centar

Rat saopštenjima: Iz Veleža poručili da odbacuju sve optužbe Radničkog

Iz Fudbalskog kluba Radnički Lukavac jučer su izdali saopštenje u kojem su, između ostalog, naveli da se, na štetu ovog kluba, vode "nečasne radnje", te da su mišljenja da se sve radi sa ciljem da u ligi ostane mostarski Velež.

Rat saopštenjima: Iz Veleža poručili da odbacuju sve optužbe Radničkog

“Neka se svako bori za svoje, to je barem pošteno u ovoj priči, ali ko se to bori za nas. Za nas koji nismo bitni ni u sopstvenom dvorištu. Godinama su Savezi na svim nivoima leđima okrenuti lukavačkom fudbalu. Ova aktuelna tema dodatno je podgrijana komentarom prvog čovjeka NSTK (Salih Delić) koji je otvoreno na jednom od sastanaka potvrdio da Radnički mora ispasti, kako bi Velež ostao. Zašto? Je li to pozadina igre sa početka priče, da li na taj način mostarski div čuva ugled, a Radnički se gura u propast?”, navodi se, između ostalog, u saopštenju lukavačkog kolektiva.

Rođeni, s druge strane, nisu dugo čekali da upute odgovor na ove optužbe. Iz mostarskog kluba, koji će upravo u narednom kolu Prve lige FBiH odmjeriti snage s Radničkim, poručili su:

“Velež Mostar demantuje i u cijelosti odbacuje sve navode koje su izrečene u saopštenju FK Radnički Lukavac, osim da smo na zakonit način i uz želju igrača, izvršili transfer u naš klub. Nije nam jasno zašto se naš klub u ovom trenutku dovodi u kombinaciju sa nečasnim radnjama, kada se zna stav novog Upravnog odbora po tom pitanju. Ovom prilikom molimo NK Radnički Lukavac, ali i sve ostale klubove, da se zajedničkim snagama borimo protiv svih nečasnih radnji u našem fudbalu”, stoji u saopštenju FK Velež.

 

fkradnickifkvelez
KOMENTARI

KOMENTARI