Sport Centar

Prvak BiH u futsalu u srijedu igra protiv Araz Naxcivana iz Azerbejdžana

Igrači Mostar Stari grad Staklorada u ponedjeljak su stigli u rumunjski grad Deva na turnir glavne runde natjecanja UEFA futsal kupa, koji traje do 15. oktobra.

Prvak BiH u futsalu u srijedu igra protiv Araz Naxcivana iz Azerbejdžana

Mostarska ekipa u sastavu: Stanislav Galić, Franjo Sesar, Mario Aladžić, Vladan Vesić, Kristijan Radin, Daniel Marinho de Souza, Nermin Kahvedžić, Saša Babić, Tarik Džemić, Samir Gosto, Dejan Pavlović, Josip Bošković, Mirko Hrkać i Haris Kajtaz spremno dočekuje sutrašnji duel s ekipom Araz Naxcivan iz Azerbejdžana.

– Put u Devu je odlično prošao. Atmosfera među igračima je odlična, a njihova motivacija je velika. Potrudit ćemo se da prethodna dva mjeseca intenzivnih treninga i napornih priprema urode plodom te da izborimo prvo mjesto u grupi. Igrači su fizički i psihički spremni za nove izazove, a danas ćemo odraditi lagani trening pred utakmicu- kazao je Amel Bajgorić, predsjednik kluba.

Uz Bajgorića, uz malonogometaše Mostar Stari grad Staklorada u Rumunjsku su otputovali i Esad Elezović, predsjednik skupštine, direktor i trener Mirsad Fazlinović, kondicioni trener Davor Grabovac, te član uprave Mirza Muraspahić.

Podsjećamo, uz Araz Naxcivan iz Azerbejdžana, bh. ekipu očekuju susreti s ekipom Deva, te St Andrews s Malte.

mostar sg staklograd
KOMENTARI

KOMENTARI