Sport Centar

Prva utakmica Širokog i Željezničara pomjerena za sedam dana, Adžem najavio paklen mjesec

Fudbaleri Željezničara će u okviru 1/4 finala Kupa BiH odmjeriti snage sa aktuelnim osvajačem Kupa, ekipom Širokog Brijega, a tim povodom se obratio šef struke, Admir Adžem.

Prva utakmica Širokog i Željezničara pomjerena za sedam dana, Adžem najavio paklen mjesec

“Igramo četiri teške prvenstvene utakmice plus dvije kupa. Kako nama nije jednostavno neće biti ni njima. Nezgodno je što ćemo u sedam dana igrati tri utakmice sa istim protivnikom. Na nama je igrati, želimo osvojiti trofeje, a da bi osvojili moramo sve pobijediti. Čeka nas paklenih mjesec dana”, kazao je Admir Adžem nakon žrijeba parova 1/4 finala Kupa BiH.

Inače, NS/FS BiH je potvrdno odgovorio na zahtjev Plavih da se prva utakmica igra 29. novembra, a revanš sedam dana kasnije zbog utakmice UEFA Omladinske Lige prvaka između Želje i Lokomotive koja se igra 22. novembra.

admir adzemfkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI

JBG
Gost

hahahahahha … ovo samo kod nas ima … cuj pomjerili utakmicu koju igraju u gostima radi juniora .. hahahha …. recite pi*ke jedne da ste se prepali derbija i da koristite korumpirani savez da vas drzi odmornima u utakmici za koju znate da u poštenim uslovima pušite foru jer je Sarajevo pet puta bolje !!!

SOUTH
Gost

Cuj ovoga prepali čega ba vas kineza samo da ne dobijete po pici kao i uvjek do sada kada letite visoko mislim da je red da vas spustimo na zemlju da neumislite da ste real madrid i ostanete na mjestu kojem pripadate uvjek iza Želje

JBG
Gost

kito jedna, nauči gramatiku maternjeg jezika … nije “uvjek” nego “uvijek” … boli nekoga kurac šta misli nepismena krezubica bez marke u džepu .. idi peri šajbe na semaforima

Jaja
Gost

Prostačino grmaljska “uvjek” nema veze sa gramatikom!

JBG
Gost

Ima ima … lekcija se zove “je i ije u bosanskom jeziku ” 😉

Hey futavci
Gost

JBG…dze ti zivis nane ti?

JBG
Gost

Džeeeeee ????

edinho
Gost

sramota me kad vidim ove i ovakve slicne komentare, zato smo ovako nisko pali i jos padamo

Zizi
Gost

Mene je sramota kad vidim cime se sluzi ekipa iz metropole …

slikajte se štrumfovi
Gost

strah…golem…veći od želja….

wpDiscuz