Sport Centar

Promijenjen termin: Prosinečki neće objaviti spisak reprezentativaca u ponedjeljak

Iako je prvobitno bila planirana za ponedjeljak, konferencija za medije na kojoj će spiskove fudbalera objaviti Robert Prosinečki, selektor "A" tima Bosne i Hercegovine i Vinko Marinović, selektor U-21 selekcije učinit će to u utorak, 13. marta, u 12 sati u sali Atrium hotela "Europa" u Sarajevu, saoopšteno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

Promijenjen termin: Prosinečki neće objaviti spisak reprezentativaca u ponedjeljak

Iako je prvobitno bila planirana za ponedjeljak, konferencija za medije na kojoj će spiskove fudbalera objaviti Robert Prosinečki, selektor “A” tima Bosne i Hercegovine i Vinko Marinović, selektor U-21 selekcije učinit će to u utorak, 13. marta, u 12 sati u sali Atrium hotela “Europa” u Sarajevu, saoopšteno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

Fudbalska “A” reprezentacija BiH 23. marta gostovat će u Razgradu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu sa Bugarskom, dok je u Le Havreu četiri dana poslije imati test meč sa Senegalom.

Mlada (U-21) reprezentacija BiH nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicama sa Velsom 23. marta u Zenici i Lihtenštajnom u Vaduzu 27. dana u ovom mjesecu.

fudbalska reprezentacija bihrobert prosinecki
KOMENTARI

KOMENTARI