Sport Centar

Prometno u Crvenoj zvezdi: Dva transfera propala, dvojica novih fudbalera dolaze za milion eura

Vicešampion Srbije još uvek radi na angažovanju prvih pojačanja u zimskom prelaznom roku, a tokom prethodnih dana postalo je jasno ko je blizu, a ko daleko od Crvcene zvezde.

Prometno u Crvenoj zvezdi: Dva transfera propala, dvojica novih fudbalera dolaze za milion eura
FOTO: Jevtović: Pojačanje iz Turske

Prije samo nekoliko dana generalni direktor Crvene zvezde objelodanio je u izjavi “Večernjim novostima” da odutaju od Marka Ivanića zbog toga što ne mogu da priušte sebi pojačanje od 1.700.000 eura, koliko je BATE tražio za crnogorskog reprezentativca.

Danas sa istoka stiže još jedna vijest koja se neće svideti navijačima Crvene zvezde. Mladi defanzivac ruskog Urala Dominik Dinga također otpada sa spiska potencijalnih pojačanja jer klub ne želi da ga pusti u Zvezdu.

No, u narednim danima trebalo da budu završeni transferi dvojice igrača koji su se također našli na pomenutom spisku. Generalni direktor Zvezdan Terzić nalazi se u inostranstvu gde završava transfere fudbalera Antalyje Milana Jevtovića i Olympiakosa Bena Nabouhanea, koji su pristali da se presele ui Boegrad.

Ostalo je samo da Zvezda sa Antalyjom i Olympiakosom postigne dogovor oko obeštećenja za pomenutu dvojicu, a očekuje se da crveno-bijele ova kupovina košta oko milion eura.

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da Zvezda ponovo prati Aleksandra Ignjovskog i da će u narednom periodu biti jasnije hoće li fudbaler Freiburga pristati na povratak u Srbiju.

ben nabouhanefkcrvenazvezdamilan jevtovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Josipa Bašić
Gost

Do sada sam napravio 87.000 dolara koji rade na mreži, a ja sam redovni student. Koristim internetsku priliku koju sam čuo i učinio sam tako velik novac. Vrlo je user friendly i ja sam samo tako sretann da sam saznala o tome.

Ovo je ono što radim…➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz