Sport Centar

Procurio snimak žestokog sukoba bivšeg selektora BiH Vujoševića i jednog od vođa Partizana Kimija (VIDEO)

Na promociji knjige "Crno-bijela ideologija" došlo je do žestokog verbalnog obračuna legendarnog trenera KK Partizan i doskorašnjeg selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušaka Vujoševića i poznatog vođe navijača crno-bijelih Miloša Radisavljevića Kimija.

Procurio snimak žestokog sukoba bivšeg selektora BiH Vujoševića i jednog od vođa Partizana Kimija (VIDEO)

Na promociji knjige “Crno-bijela ideologija” došlo je do žestokog verbalnog obračuna legendarnog trenera KK Partizan i doskorašnjeg selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušaka Vujoševića i poznatog vođe navijača crno-bijelih Miloša Radisavljevića Kimija.

JSD Partizan jučer je proslavilo 73. rođendan, a u Domu vojske je tim povodom održana i promocija pomenute knjige. Centralna figura proslave bio je legendarni košarkaški stručnjak Duško Vujošević.

Dule je pričajući o Partizanu podsjetio i na neke ne baš blistave trenutke iz skorije historije košarkaškog kluba. Dok je govorio o podjelama među crno-bijelima došlo do žučne rasprave s jednim od vođa navijača Milošem Radisavljevićem Kimijem.

“Bolje da ne pričamo Dule o navijačima, majke mi moje”, kazao je Kimi Vujoševiću kad su se dotakli teme KK Partizan iz perioda najvećih turbulencija i podjela među Grobarima.

Dule je insistirao:

“Hajde da pričamo”.

“Čekaj, jel treba da pričam ljudima da su uzimane pare od igrača, nemoj da z********”, – bez dlake na jeziku odbrusio je Vujošević.

“Uzimane su pare, cijeli život su uzimane pare, svi Grobari tamo što su dolazili su uzimali pare, to ništa nije sporno, to se zna, to niko ne krije. Koje su pare uzimali? Koliko? Uzimali da vade drugove iz zatvora, da plaćaju kazne”, rekao je između ostalog Kimi.

dusko vujosevickk partizanmilos radisavljevic kimi
KOMENTARI

KOMENTARI

Jedan Pirke
Gost

Ovi ultra navijači (čitaj kriminalci) su rak rana sporta na nasim prostorima.

wpDiscuz