Sport Centar

Prelazni rok na Grbavici: Plavi se nadaju pristojnoj odšteti za Zakarića, Blagojevića želi Zrinjski

Pripreme Fudbalskog kluba Željezničar počinju već 10. juna, stoga na Grbavici užurbano skiciraju igračkog kadar za evropske utakmice i narednu sezonu.

Prelazni rok na Grbavici: Plavi se nadaju pristojnoj odšteti za Zakarića, Blagojevića želi Zrinjski

Pripreme Fudbalskog kluba Željezničar počinju već 10. juna, stoga na Grbavici užurbano skiciraju igrački kadar za evropske utakmice i narednu sezonu.

Za sada je definitivno da odlazi Ivan Crnov, a skoro izvjesno je i da Goran Zakarić više neće nositi Željin dres. Jednom od najboljih igrača Plavih ugovor ističe na zimu, ali s obzirom na ponude iz inozemstva (želi ga Olimpija, prate ga skauti iz Holandije i Belgije) teško da će ostati na Grbavici. U Željezničaru zasad ne žele otkriti koju visinu obeštećenja će tražiti za klupskog golgetera, ali pretpostavlja se da neće biti manje od 200.000 eura.

S Jovanom Blagojevićem, Danielom Graovcem i Vojom Ubiparipom obavljeni su razgovori i ponuđeni su im novi ugovori, a u narednih nekoliko dana znat će se hoće li pristati, prenosi Dnevni avaz.

Graovac, koji je bio na posudbi iz belgijskog Mouscrona, želi da se ponovo okuša u inozemstvu. Za Blagojevića se, navodno, interesira Zrinjski, ali je srbijanski veznjak odlučio da prvo pokuša dogovoriti uvjete sa Željezničarom.

Što se tiče Ubiparipa, veoma je moguće da će biti pronađen zajednički jezik te da će i naredne sezone biti stanovnik Grbavice.

daniel graovacfkzeljeznicargoran zakaricjovan blagojevicvojo ubiparip
KOMENTARI

KOMENTARI

Solomon
Gost

Mamic bi uzeo par miliona a Zeljo se zadovoljava sa sicom od 200.000 eura

wpDiscuz