Sport Centar

Predstavici N/FS BiH u Istanbulu održali pregovore s Terimom: BiH ga želi za selektora

Predstavici Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FS BiH) u Istanbulu su održali pregovore s poznatim turskim trenerom Fatihom Terimom koji je jedan od kandidata za selektora reprezentacije BiH, javlja Anadolu Agency (AA).

Predstavici N/FS BiH u Istanbulu održali pregovore s Terimom: BiH ga želi za selektora

Bivši bh. nogometaš Tarik Hodžić, posrednik u pregovorima, kazao je novinarima nakon sastanka da čelnici Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH žele Terima za selektora.

“Mi smo u potrazi za selektorom. Terim je jedan od pet najboljih trenera svijeta. BiH ga želi za selektora. Sada ćemo vidjeti šta će se desiti. Razmislit ćemo. Imamo dobru reprezentaciju, ali trenutno nemamo selektora. Nadam se da će doći”, rekao je Hodžić.

Terim je izjavio kako je imao kontruktivne razgovore s delegacijom Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

“Bio sam na ručku s prijetaljima iz BiH. Bila je zaista ugodna atmosfera. Razgovarali smo o fudbalu. Drago mi je da su ovdje u Istanbulu. Bosna i Hercegovina nam je blizu. Tarik je moj prijatelj i bivši saigrač. Narednih dana ćemo vidjeti šta će se desiti”, rekao je turski trener.

Na pitanje da li su postigli određeni dogovor, Terim je kazao da će javnost saznati ako dođe do toga.

“Ako dođe do toga, mi ćemo vas svakako obavijestiti”, kazao je Terim na kraju.

Sastanak predstavnika Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine s Terimom je trajao oko tri i pol sata, a održan je u Istanbulu.

U delegaciji Komisije za imenovanje novog selektora fudbalske “A” reprezentacije Bosne i Hercegovine nalazili su se Zvjezdan Misimović i Sead Kajtaz.

Na prijedlog Komisije, članovi Izvršnog odbora N/FS BiH na sjednici koja će biti zakazana, najvjerovatnije, 21. decembra birat će selektora fudbalske reprezentacije BiH. Do sada kao glavni kandidati za nasljednika Mehmeda Baždarevića, nakon odustajanja Mehe Kodre, spominjani su Robert Prosinečki i Amar Osim.

fatih terimnfsbihsastanak
KOMENTARI

KOMENTARI

Hordaš 87
Gost

“Terim je jedan 5 najbolji trenera svijeta.”
Čovjek koji je dobio otkaz od Turskog saveza,nakon
što je bio nasilan u jednom restoranu.
Bit će baš zanimljvo s njim…..a sumljam da on nas
može daleko odvesti.

Madeline Kilburn
Gost

Plaćam 76 dolara svaki sat za rad kod kuće na mom računalu. Nikada ne bih zamislila da bih to mogla učiniti, ali moj dobar prijatelj zarađuje 16k / mjesečno tako što sam obavio taj posao, a ona mi je pokazala kakoo.

Provjeri što radim ……➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

Sportista
Gost
Ovaj čovjek je gigant…ubjedljivo najuspješniji i najiskuniji trener koji se vrtio imenom oko reprezentacije. Izuzev Vahe i Felixa Magata, koji su mu uz rame. Smješno je i pričati da ako on želi i uslovi se mogu ispuniti da bude neko drugi… Polufinale EP-a, osvojen Kup UEFA sa Galatsarayem…koliko već titula Turske…ma smješno porediti ikoga drugo sa njim… Što smetat će kao “susjedima” i “komšiojama” što Turčin vodi reprezenatciju BiH ??? Pa zar oni i prate a da ne kažem navijaju za BiH ??? Pa ovim potezom pola Turske će navijati za BiH (ionako više pola te Turske želi da BiH… Čitaj više »
Nermin
Gost

Glupost od onakog trenera kao sto je Osim oni ganjaju Terima. Vise od pola Bosne i Hercegovine ga neželi.

UDARNA BRIGADA
Gost

…..da, ma strašan trener, malte ne reć “sila od trenera” 👌
A još pogotovo bi još koao “bošnsjak” tribo ovisit možda o “turskoj” ili bilo čijo drugoj simpatiji…hmmmm, žalosni do boga, ako moja Bosna spane na to!!
Da Fatih Terim ima “struke” za današnji fudbal, nebi on bijo sad dodirljiv za BiH…

👊⚜👊

Nermin
Gost

On blage veze nema , nije ni medju 50 a kamoli 5 .
Mozda u Turskoj ligi.
Pa Susic je bolji od njega

Genjobutra
Gost

Srbi nisu htjeli Hometa,znači ako oni daju zeleno, eto nama turčinje

Madeline Kilburn
Gost

Plaćam 76 dolara svaki sat za rad kod kuće na mom računalu. Nikada ne bih zamislila da bih to mogla učiniti, ali moj dobar prijatelj zarađuje 16k / mjesečno tako što sam obavio taj posao, a ona mi je pokazala kako.

Provjeri što radim ……➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz