Sport Centar

Predsjednik NK Bosna poziva: Naša dužnost je da sutra budemo uz visočke kolege

Predsjednik Upravnog odbora Nogometnog kluba Bosna Visoko, Nermin Kadrić, pozvao je sve u Visokom da dođu i podrže Rukometni klub Bosna u sutrašnjem duelu.

Predsjednik NK Bosna poziva: Naša dužnost je da sutra budemo uz visočke kolege

Kadrić je pozvao sve svoje sugrađane da podrže RK Bosna, rukometne kolege ‘ponosa Visokog’, te ističe da je dužnost biti sutra.

“Sutra se igra veoma važna utakmica za naš RK Bosna koja u posljednje vrijeme bilježi dobre rezultate ali ne odlične. Sigurno naši navijači nisu u potpunosti zadovoljni , jer naši navijači su navikli na titule i naši navijači znaju dobro kako se igra rukomet. Međutim kada se vratimo malo u prošlost i sjetimo se na kojim granama je RK Bosna bila i sa kakvim se problemima susretala, sada možemo sigurno biti zadovoljni, kako se klub organizacijski digao na veći nivo što svakako trebamo pozdraviti jer to nije lagan posao,a rezultati će svakako doći, jer to je proces koji traje”, rekao je Kadrić i dodao:

“Ovo govorim kao predsjednik NK Bosna Visoko iz ličnih iskustava koji dobro zna kako je teško organizacijski klub držati na zavidnom nivou, gdje sve stvari trebaju biti složene i svi da su zadovoljni kako finansijski, tako i na sportskom planu. Rukomet se vratio u Visoko i publika koja je najbrojnija u BiH i na tome trebamo biti ponosni. Mnogi klubovi nemaju ovo što naš grad ima kako u rukometu tako i u fudbalu, a to je ovakve navijače i zbog toga nam zavide. Moja poruka kao Predsjednika UO NK Bosna i vlasnika firme Bios, koja pomaže RK Bosna i ostale sportske kolektive i pomagače još više u budućnosti, jer sve što je pozitivno moramo podžavati bi bila, da sutra sve svoje obaveze prilagodimo utakmici i da budemo u KSC Mladost Visoko i podržimo našu Bosnu do pobjede”.

nermin kadricnkbosnarkbosna
KOMENTARI

KOMENTARI