Sport Centar

Poznate ličnosti poručuju mladima: Budi u fazonu, prijavi se u M-zonu!

Da postoje prilike u BiH za mlade poručuju BH javne ličnosti i inspirativni mladi ljudi: Asmir Begović, Laka i Lela, Enis Bešlagić, Frenkie, Mirza Šoljanin, Armin Muzaferija, Fatma Bulić, Marija Pikić, FK Željezničar, Naida Kundurović, Adnan Hasković, Nermin Puškar, Vedrana Seksan, Samir Hodović, Amina Hamzić, Davor Sabo, Samir Memišević, Emela Burdžović, Maja Čengić, Dijana Tepšić, Alma Ferović i Feđa Fetahagić.

Poznate ličnosti poručuju mladima: Budi u fazonu, prijavi se u M-zonu!

Upravo oni pozivaju mlade iz cijele BiH da ne propuste priliku kao što je M-zona društvenog poduzetništva Fondacije Mozaik, koja investira u mlade i njihova rješenja. Bilo da je riječ o projektima sa kojima mogu poboljšati život u svojoj zajednici ili o pokretanju društvenog biznisa u kojem će zaposliti sebe i druge, kroz M-zonu mladi stiču investicije, znanje i vještine neophodne za profesionalni život.

Svi zainteresirani mladi  od 17 do 35 godina mogu saznati više na http://www.mozaik.ba/m-zona/ ili se prijaviti direktno putem linka za M-zonu www.m-zona.com . Poziv je otvoren do 02.04.2017.

asmir begovicfkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI