Sport Centar

Povratnik u BHT Premijer ligu: Imamo određenih problema sa povredama, nadam se da ćemo se što prije oporaviti

Jutros je u press dvorani održana konferencija za medije pred utakmicu 11. kola BH Telecom Premijer lige BiH u kojoj NK Vitez ide u goste ekipi FK Radnik iz Bijeljine.

Povratnik u BHT Premijer ligu: Imamo određenih problema sa povredama, nadam se da ćemo se što prije oporaviti

Novinarima su se obratili trener povratnik u BHT Premijer ligu, Branko Karačić te igrači Seid Zukić i Petar Bojo, a izjavili su sljedeće:

Branko Karačić: “Nakon sedam dana moga boravka u Vitezu i saznanja o igračkim vrijednostima i sposobnostima od mojih suradnika, mogu reći da vjerujem da ćemo što prije izaći iz ove pozicije u kojoj se nalazimo. Znamo da imamo određenih problema zbog ozljeda pojedinih igrača (Vranjić i Bibić). Mi putujemo Radniku, koji isto nije u sjajnoj bodovnoj formi, i svjesni smo da će sigurno poduzeti sve da nakon serije negativnih rezultata riješe utakmicu u svoju korist. Isto tako smo svjesni da smo mi u još težoj poziciji i moramo tražiti jednu dobru seriju koja bi nas približila cilju zbog kojeg smo svi ovdje, a to je da ostanemo u ligi. Apsolutno i maksimalno respektiramo FK Radnik, njihove igrače i vrijednosti, ali mi putujemo s vjerom da nešto možemo uzeti u Bijeljini i da se na neki način sretno i zadovoljno vratimo u Vitez.”

Seid Zukić: “Svi smo sretni zbog dolaska novog trenera i nadamo se da će nam pomoći da što prije izađemo iz ove serije loših rezultata. Isto tako, znamo da je i Radnik u jednoj lošoj bodovnoj situaciji i tu ćemo tražiti svoju šansu. Uz maksimalno ozbiljan pristup nadamo se da ćemo se iz Bijeljine vratiti s pozitivnim rezultatom.”

Petar Bojo:“Čeka nas jedno od težih gostovanja u Bijeljini, a s dolaskom novog trenera nadamo se da ćemo konačno ispraviti neke greške i krenuti u nove pobjede i po nove bodove. Vjerujem da ćemo se iz Bijeljine vratiti kao neporažena ekipa budemo li poštivali trenerove zamisli i zadatke.”

Utakmica se igra u subotu, 14.10.2017. u Bijeljini s početkom u 15:30 sati.

branko karacicnkvitezpetar bojoseid zukic
KOMENTARI

KOMENTARI