Sport Centar

Potpredsjednik Krupe: Blizu smo toga da Koljića i Vukotića prodamo za lijepu cifru

Fudbaleri Krupe sa pripremama za nastavak sezone počeli su jučer, a u redovima ovog kluba, koji je drugu sezonu u premijerligaškom društvu, potajno razmišljaju i o plasmanu na evropsku scenu.

Potpredsjednik Krupe: Blizu smo toga da Koljića i Vukotića prodamo za lijepu cifru

Peto mjesto na tabeli poslije 18 kola, te plasman u polufinale Kupa aduti su izabranika trenera Krupe Slobodana Starčevića da mogu stići do tog cilja koji je do prije samo nekoliko godina bio u domenu naučne fantastike.

“Imamo veliku priliku da prvi put izborimo plasman na međunarodnu scenu i niko ne može da nam zabrani da se tome nadamo, iako smo svjesni da će to biti jako teško ostvariti. Ispred nas su daleko moćniji i objektivno jači klubovi, ali dok god ima nade borićemo se da ostvarimo cilj”, naglasio je u izjavi za Glas Srpske potpredsjednik Krupe Dragomir Ilić.

Po njegovim riječima u narednim nekoliko dana Krupa će ostvariti prvi inostrani transfer, što je takođe donedavno bilo nezamislivo.

“Mnogi klubovi se interesuju za Elvira Koljića, Aleksandar Vukotića i još nekoliko naših igrača. Veoma smo blizu da bar jednog od njih prodamo za “lijepu cifru” i tako još više popravimo i onako sjajnu atmosferu u klubu”, dodao je Ilić.

Na prozivci biće i nekoliko igrača koji će u narednim danima pokušati da se nametnu stručnom štabu i tako se izbore za angažman u Krupi.

“Ne bih htio da pominjem njihova imena, jer tek treba da pokažu šta znaju i koliko vrijede. Odmah poslije prozivke obavićemo prvi trening, a u narednim nekoliko dana uradićemo i ljekarske preglede i testiranja”, istakao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

Prvu kontrolnu utakmicu Krupa će odigrati u subotu, 20. januara, protiv Metalegea.

“Samo dva dana kasnije odlazimo na pripreme u Umag, gdje ćemo biti do 4. februara. Za to vrijeme odigraćemo šest kontrolnih susreta, a imena tri protivnika su već poznata. To su: Domžale, Triglav i Rudar iz Velenja. U narednim danima saznaćemo i imena ostalih rivala. Po povratku iz Hrvatske nastavljamo sa daljim radom, a za 10. februar zakazana je generalka”, dodao je Starčević.

aleksandar vukoticdragomir ilicelvir koljicfkkrupaslobodan starcevic
KOMENTARI

KOMENTARI