Sport Centar

Podrška Općine Centar perspektivnim, mladim i uspješnim sportistima

U Općini Centar danas je orgniziran prijem za perspekitvne, mlade i uspješne sportiste iz ove općine - plivačicu Nejlu Karić, džudistkinju Larisu Cerić, te karatašicu i karataša Mirnesu Bektaš i Nedima Kavazovića.

Podrška Općine Centar perspektivnim, mladim i uspješnim sportistima

U Općini Centar danas je orgniziran prijem za perspekitvne, mlade i uspješne sportiste iz ove općine – plivačicu Nejlu Karić, džudistkinju Larisu Cerić, te karatašicu i karataša Mirnesu Bektaš i Nedima Kavazovića.

Uime načelnika Općine Nedžada Ajnadžića, sportiste je primio savjetnik Mustafa Resić koji im je uručio odluke o izdvajaju novčana sredstva iz općinskog budžeta kao nagradu za postignute rezultate, saopćeno je iz Općine Centar.

Resić je čestitao na postignutim rezultatima sportistima i naglasio da su oni najbolji predstavnici Bosne i Hercegovine u svijetu.

– Preko vas mi komuniciramo s razvijenim demokratskim društvima. Iskreno se radujemo svakom vašem uspjehu i želim vam još mnogo kvalitetnih takmičenja na kojim ćete na najbolji mogući način predstavljati svoju domovinu. Općina Centar će u skladu sa finansijskim mogućnostima nastaviti podržavati naše uspješne sportiste – naglasio je Resić.

Sportisti su zahvalili na ovoj pomoći napomenuvši da je i u proteklim godinama Općina Centar finansijski podržala njihove pripreme i put na međunarodna takmičenja.

opstina centar
KOMENTARI

KOMENTARI