Sport Centar

”Planule” članske karte Gradine: Navijači pozvani na strpljenje

Gradina iz Srebrenika počela je prodavati članske karte pod sloganom "Učlan se i ti, vrati Gradini stari sjaj!", te je to privuklo neočekivan interes ovog federalnog drugoligaša.

”Planule” članske karte Gradine: Navijači pozvani na strpljenje

Gradina je premašila cilj što se tiče članskih karti. Prodane su gotovo sve članske karte, tako da su iz kluba zamilili navijače za strpljenje.

“Poštovani članovi kluba, navijači i ljubitelji Gradine, ovim putem vas obavještavamo da su gotovo sve članske karte rasprodate.

Iako je prvobitni cilj bio prodati 200 članskih kartica, zainteresovanost za ovu akciju premašuje sva očekivanja, tako da će u prodaju biti pušteno novih 150 članskih karata.
Takođe vas molimo za strpljenje, jer zbog manjih tehničkih problema nove kartice će se u prodaji naći najkasnije od ponedjeljka.

Još nekoliko karata ostalo je prodaji u kafićima Hangover, San Remo, pizzerija Korzo, frizerski salon “Sića”, kao i prostorijama kluba.

U slučaju rasprodatih karata, obavještavamo vas da iste možete rezervisati na ovlaštenim mjestima tako što ćete ostaviti vaše podatke, a biti ćete kontaktirani nakon što kartice budu izrađene”, saopšteno je iz Gradine.

Zanimljivo da su među vlasnicima članskih karti i poznata imena bh. fudbala poput trenutnog fudbalera Željezničara, Samira Bekrića, koji je igra u ovom klub, kao i iskusni golman Senedin Oštaković.

ofkgradina
KOMENTARI

KOMENTARI