Sport Centar

Darko Planinić za SC: Zadovoljan sam transferom u novi klub

Darko Planinić, jedan od najboljih košarkaša Hrvatske reprezentacije, koji je prve košarkaške korake napravio u momčadi Širokog Brijega, je našao novi klub, a riječ je o Dinamo Sassariju.

Darko Planinić za SC: Zadovoljan sam transferom u novi klub

Planinić je nakon mnogo godina napustio Španiju te se seli u Italiju, a za naš portal otkrio je prve impresije o klubu kao i nadanja o narednoj sezoni u novoj sredini. Darko se dotakao kvalifikacija za EP u košarci ali i prisjetio nastupa na OI sa selekcijom Hrvatske.

”Poslije dobre sezone na Kanarima, istekao mi je ugovor, te sam brzo dogovorio saradnju sa Dinamo Sassarijem. Dogovorili smo se vrlo brzo i ja sam zadovoljan, želja čelnika momčadi je da napravimo respektabilnu ekipu koja bi u skorije vrijeme igrala takmičenja u Evropi, nadam se da ćemo to i ostvariti” rekao je Planinić i dodao:

”Što se tiče reprezentacije, prošle godine smo imali odličnu priču koja je nažalost stala u četvrtfinalu Olimpijskih igara, ali očekujem da ćemo tu odličnu priču nastaviti na EP, i konačno stići do same završnice na tom takmičenju.”

darko planinicdinamo sassarihrvatska
KOMENTARI

KOMENTARI