Sport Centar

Phelps protiv morskog psa: Utrka počinje!

Sedmica morskih pasa (Shark Week), najiščekivaniji televizijski događaj ljeta, vraća se na Discovery Channel u ponedjeljak, 24. jula, a ovaj put u programu će učestvovati i Michael Phelps.

Phelps protiv morskog psa: Utrka počinje!

Morski psi su na Discovery Channelu glavne zvijezde ljetnog programa već 29. godinu zaredom, a ovog puta im se pridružuje i Michael Phelps, osvajač najvećeg broja olimpijskih medalja u historiji.

Phelps će se upoznati s morskim psima i naučiti mnogo o ovim fascinantnim životinjama, između ostalog i kako roniti s njima. A čeka nas i sasvim posebno odmjeravanje snaga u filmu Phelps protiv morskog psa, u kojem će Phelps uz pomoć najmodernije tehnologije vidjeti može li plivati brzo poput velike bijele ajkule. Može li? Saznat ćemo u nedjelju 30. jula.

Sedmica morskih pasa svakog dana donosi nove zanimljive priče o morskim psima snimljene pomoću inovativne tehnologije koja nam omogućava uvid u jedinstvene vrste morskih pasa. Ovo je prva godina u historiji franšize kada će Sedmica morskih pasa biti usklađena širom svijeta, te će se emitirati tokom iste sedmice na Discovery Channelu u 220 zemalja svijeta.

PHELPS PROTIV MORSKOG PSA – nedjelja, 30. jula u 23:00

Morski psi su jedni od najbržih i najučinkovitijih grabežljivaca na planeti. Pogledajte šta će se dogoditi kad Michael Phelps, najuspješniji svjetski plivač s čak 39 svjetskih rekorda i 23 olimpijske medalje, odluči otkriti može li plivati brže od svog najvećeg suparnika do sada? Cijenjeni svjetski plivač uspoređuje se s najučinkovitijim predatorom u oceanu: Phelps protiv morskog psa. Utrka počinje!

michael phelps
KOMENTARI

KOMENTARI