Sport Centar

Pezer ga nadmašio: Kolašinac izjavio da razmišlja o prekidu karijere

Srbijanski atletičar Asmir Kolašinac rekao je danas da je razočaran svojim nastupom na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu i dodao da razmišlja o prekidu karijere.

Pezer ga nadmašio: Kolašinac izjavio da razmišlja o prekidu karijere
FOTO: Kolašinac: Razočaran nastupom na EP

Na pitanje novinara da li mu je ovo najteži trenutak u karijeri, Kolašinac je odgovorio: “Toliko je težak da već razmišljam o prekidu karijere”.

Kolašinac se prethodnih dana mučio s povredom.

“I pored dvije blokade koje sam primio, bol nije nestao i te stvari ne možete da ignorišete. Tijelo se zgrči i nisam mogao da proizvedem potrebnu brzinu da bih bacio dovoljno”, rekao je Kolašinac.

“U pitanju je nerv gde bol izbija u preponi. Mi smo 7-8 dana mislili da je prepona u pitanju, tek na kraju smo shvatili da je u pitanju nerv. Probali smo pre tri dana s jednom blokadom koja navodno drži tri dana i lokalnom anestezijom koju sam primio pred samo takmičenje. Tokom zagrijavanja sam ponovo osjetio bol, pa sam primio još jednu blokadu između prve i druge serije. Međutim, ni to nije pomoglo, objasnio je Kolašinac.

On je naveo da će najverovatnije za nekoliko dana biti podvrgnut operaciji, jer je povreda teška.

“Vidjećemo poslije šta će biti, da li ću imati snage da nastavim”, rekao je Kolašinac.

Podsjećamo, Kolašinac je ispao u kvalifikacijama takmičenja u bacanju kugle, dok je naš Mesud Pezer prošao u finale Evropskog prvenstva.

asmir kolasinacatletika
KOMENTARI

KOMENTARI