Sport Centar

Petrović: Veliki motiv imam da konačno slavim protiv Sarajeva

Trener tuzlanske Slobode, Slavko Petrović, otkrio je da ima veliki motiv protiv Sarajeva u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Petrović: Veliki motiv imam da konačno slavim protiv Sarajeva

Sutra će Sloboda dočekati Sarajevo u jednom od derbija 11. kola, a tim povodom medijima se obratio šef stručnog štaba domaćeg tima, Slavko Petrović.

Iskusni srbijanski stručnjak ističe da će imati veliki motiv protiv Bordo tima, pošto nikad nije slavio u dosadašnjim duelima.

“Tokom moje karijere vodio sam i Željezničar i Radnik protiv Sarajeva, ali nikad nisam uspio pobijediti. Zbog toga bit će to veliki motiv i želimo ostvariti pobjedu, iako ni bod ne bi bio loš jer će nam nedostajati nekoliko igrača”, rekao je Petrović.

“Mi nemamo šta da izgubimo u toj utakmici. Igramo protiv favorizovanog protivnika, koji je među najboljim u državi. Za nijansu su iza Zrinjskog, zajedno sa Željezničarom”, rekao je srbijanski stručnjak.

“Iskoristili smo pauzu na najbolji mogući način i moramo pružiti svoj maksimum kako bi izvukli pozitivan rezultat. Nadam se da će utakmica biti interesantna i otvorena”.

fksarajevofkslobodaslavko petrovic
KOMENTARI

KOMENTARI