Sport Centar

Petrović prezadovoljan nastupom Muse: Okrećemo se subotnjoj utakmici

Trener Željezničara Slavko Petrović izjavio je da je njegov tim odigrao jako dobru utakmicu protiv Radnika, te da se zasluženo plasirao dalje.

Petrović prezadovoljan nastupom Muse: Okrećemo se subotnjoj utakmici
FOTO: SCsport.ba / Vedad Hadžihasanović

“Još jednom ću napomenuti da sam ovaj susret očekivao u finalu, ali i današnji meč i susret u Bijeljini su pokazali dvije dobre utakmice. Igračima oba tima treba odati prizanje”, rekao je Petrović, dodavši:

“Mislim da smo dominirali, imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili i to je moglo da nam se osveti. Radnik se pokazao kao dobra ekipa protiv koje ne možete igrati sa 90% snage, ali na kraju smo zasluženo prošli. Okrećemo se od večeras subotnjoj utakmici sa istim rivalom i nadam se da će se igrači uspjeti brzo regenerirati.”

Starateg Željezničara je prokomentarisao povredu Markovića i nastup Muse koji je u današnjem susretu igrao na za njega naprirodnoj poziciji lijevog krila.

“Marković je dobio jedan udarac, ali za sada ne znam koliko je ozbiljno. Ipak, povreda nije tako teška i ukoliko ne bude mogao igrati u subotu, sigurno će nastupiti naredni meč. Nastupom Muse sam prezadovoljan, ali znao sam da to može kvalitetno odigrati. Kada se vrati Crnov, imat ćemo još jaču konkurenciju na krilnim pozicijama”, poentirao je Petrović.

fkzeljeznicarslavko petrovic
KOMENTARI

KOMENTARI