Sport Centar

Petrović: Pad forme kod nekih igrača je, mislim, prošlost

Drugoplasirana ekipa šampiona, FK Željezničar, u nedjelju od 17 sati će odmjeriti snage s ekipom Radnika u Bijeljini. Povodom toga, trener Plavih Slavko Petrović dao je izjavu novinarima.

Petrović: Pad forme kod nekih igrača je, mislim, prošlost

Naglasio je da odgoda meča sa Širokim Brijegom ima i svoje prednosti:

“Pauza je dobrodošla, nakon što je odgođen meč sa Širokim Brijegom u Kupu. Imali smo pet teških utakmica u veoma kratkom periodu. Snijeg nas je zaista iznenadio, morali smo odgoditi. Uslovi su i dalje jako loši. Zbog toga, sretan sam što odlazimo u Bijeljinu, gdje ćemo dva dana trenirati na normalnom terenu. Što se Radnika tiče, mislim da će to biti jedna čvrsta utakmica, kao što su bile i prethodne dvije u Bijeljini. Ekipa vrijedna poštovanja, ali mislim da smo mi ipak u prednosti, u te četiri utakmice imamo bolji skor. Nadam se da će moji igrači, uz jedno osvježenje i odmor, uspjeti odgovoriti zadatku jer neophodna su nam nova tri boda kako bismo ostali u trci za titulu”.

Nekoliko riječi je posvetio i izboru igrača za susret s Bijeljincima:

“Najvjerovatnije neću puno mijenjati. Mislim i da je ovaj pad forme kod dva-tri igrača uzrokovan velikim brojem utakmica u kratkom periodu. Mislim da sad sve biti OK”, zaključio je Petrović.

fkradnikbijeljinafkzeljeznicarslavko petrovic
KOMENTARI

KOMENTARI