Sport Centar

Petrović biranim riječima pričao o Slogi iz Siminog Hana

Žrijebanje parova četvrtfinala Kup-a Bosne i Hercegovine za seniore za sezonu 2017./18. obavljeno je jučer u hotelu „Park“ u Vogošći, a voljom žrijeba u Tuzli će se sastati FK Sloboda Tuzla i FK Sloga Simin Han.

Petrović biranim riječima pričao o Slogi iz Siminog Hana

Povodom obavljenog žrijeba i protivnika Slobode u četvrtfinalu Kupa BiH razgovarali smo sa šefom stručnog štaba FK Sloboda Tuzla, Slavkom Petrovićem koji je za Fksloboda.ba izjavio da Sloboda mora ozbiljno prisputiti utakmicama u Kupu jer za protivnika ima jako kvalitetnu ekipu.

-Ako se jedna ekipa nađe među osam najboljih u državi, onda je to sigurno jedan kvalitetan protivnik. To možemo vidjeti iz njihove prve utakmice, kada su iz takmičenja izbacili aktulenog prvaka BiH. Jasno je da moramo ozbiljno shvatiti protivnika i ozbiljno pristupiti toj utakmici. To je će za Tuzlu biti jedna jako interesatna utakmica koja može privući masu  gledalaca, a ja se nadam fer i korektnoj igri u kojoj će obje ekipe pružiti dobru partiju. Nadam se da ćemo mi imati malo više znanja, volje i htijenja za prolazak u naredni krug, kazao je šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla, Slavko Petrović.

Prve utakmica na programu je u srijedu,  22. novembra u Simin Hanu, a revanš sedam dana kasnije na Stadionu Tušanj.

fkslobodafkslogasiminhankup bihslavko petrovic
KOMENTARI

KOMENTARI