Sport Centar

Peco: Radimo iscrpljujuće, naša snaga će se tek ispoljiti kada startuje šampionat

Fudbaleri Radnika polako privode kraju prirpeme u Kupresu, koje odrađuju po planu. ''Plavi'' će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu, četvrtu po redu gdje će u Tomislavgradu u (nedelju), sa početkom u 17 sati, odmjeriti snage protiv premijeligaša GOŠK-a.

Peco: Radimo iscrpljujuće, naša snaga će se tek ispoljiti kada startuje šampionat

Fudbaleri Radnika polako privode kraju prirpeme u Kupresu, koje odrađuju po planu. ”Plavi” će odigrati još jednu kontrolnu utakmicu, četvrtu po redu gdje će u Tomislavgradu u (nedelju), sa početkom u 17 sati, odmjeriti snage protiv premijeligaša GOŠK-a.

Trener Mladen Žižović kaže da će biti određenih korekcija u timu, te da će glavni zadatak njegovih izabranika biti bolja organizacija u igri njegovog tima.

– Prilika je da sa ekipom koja nam je slična po kvalitetu odmjerimo snage. Naravno, rezultat u ovom pripremnom periodu nije bitan, koliko je od suštinskog značaja da uigramo naše linije pred prvenstvo. U utakmici protiv Zrinjskog imali smo osjetan pad koncentracije gdje smo pimali početničke golove, takve stvari u buduće nam se ne smiju dešavati, s toga je i ova utakmica protiv GOŠK-a, dobar test da korigujemo određene stvari u našim linijama. Pripreme sprovodimo planirano, te se nadam da ćemo do početka šampionata biti potpuno spremni za izazove koje nas očekuju – tvrdi trener Radnika Mladen Žižović.

Demir Peco, kaže da će publika pravu snagu Radnika osjetiti tek kada počne prvenstvo.

– Zaista radimo iscrpljujuće i ovo je najteži pripremni period za fudbalere. Najvažnije je od svega da nema povrijeđenih što nam daje olakšavajuću okolnost. Odigrali smo tri utakmice, u kojima smo pored dva remija doživjeli i jedan poraz od šampiona Zrinjskog. Generalno mogu da budem zadovoljan onim što smo pružili i uradili do sada. Trener Malden Žižović i stručni štab, ulažu maksimalne napore da se dobro spremimo za prvenstvo, igrači se maksimalno zalažu i treniraju do posljednje kapi znoji, a ja vjerujem da će se naša snaga tek ispoljiti kada startuje šampionat – uvjeren je prvotimac Radnika Demir Peco.

demir pecofkradnik
KOMENTARI

KOMENTARI