Sport Centar

Pavić: Sutra igramo utakmicu sezone

Na današnjoj press konferenciji javnosti su se obratili šef stručnog štaba Čelika Boris Pavić i prvotimac zeničkog kluba Semir Pezer.

Pavić: Sutra igramo utakmicu sezone

Pavić je kazao kako je sutrašnji meč protiv Metalleghea utakmica sezone i pozvao sve Čelikovce da dođu u što većem broju na Bilino polje.

“Naš sutrašnji protivnik je dobro vođena ekipa koja igra čvrsto. Jaki su u prekidima i dobro se razvijaju u kontranapade. Ipak, moji momci dobro rade na treningu, atmosfera u ekipi je dobra. Do sada su fantastično reagirali na sve naše zamisli i tako očekujem da će biti i sutra kada ćemo od prve minute jurišati da zabijemo vodeći gol”, poručio je stručnjak na klupi Čelika.

Semir Pezer se pridružio pozivu navijačima da sutra u što većem broju dođu na stadion.

“Bez obzira na komentare i želje naših navijača da sutra pobijedimo 5:0, pozivam na oprez. Kao i za nas, sutrašnja utakmica je i za ekipu Metalleghea veoma bitna i očekuje nas teška utakmica. Naš sutrašnji protivnik daje i prima malo golova što nas poziva na oprez i strpljenje. Međutim, svakako se nadam da ćemo uz pomoć naših navijača doći do važna tri boda.”

Utakmica se igra sutra od 17 sati na stadionu Bilino polje a imat će i humanitarni karakter jer će dio prihoda od prodanih karata biti doniran za liječenje Melisa, sina bivšeg igrača našeg kluba – Seada Bajramovića što je još jedan motiv da sutra budete naš 12. igrač!

boris pavicnkcelik
KOMENTARI

KOMENTARI