Sport Centar

Otvoren poziv za izradu maskote EYOF 2019

EYOF 2019 je zvanični partner događaja sajam inovacija „Sarajevo Unlimited 2017“ u organizaciji Networks-a.

Otvoren poziv za izradu maskote EYOF 2019

Sarajevo Unlimited je dvodnevna konferencija koja okuplja relevantne institucije, kompanije, organizacije, start up-e i investitore sa ciljem promovisanja inovacija u poslovanju, inovativnog upravljanja i korištenja resursa start up kompanija. Ove godine održaće se od 02.-04. 11.2017. god.

Ovaj događaj promoviše talente i inovativna rješenja kao profitabilan dodatak postojećim poslovnim idejama i povezuje potencijalne partnere među kompanijama i investitorima. Krajnji cilj je regionalna promocija

Bosne i Hercegovine kao poželjne destinacije za međunarodna ulaganja, koja nudi perspektivne start up-e, uspješne poslovne priče i mlade talente. Krajnji cilj je da Sarajevo Unlimited rezultira novim mogućnostima za zapošljavanje, novim investicijama i boljim mogućnostima za bosanskohercegovačku ekonomiju.

EYOF 2019 će na ovom događaju promovisati svoje sadržaje i prvi put javno prikazati maskotu. Za potrebe ovog događaja, u periodu od 09. 14.10.2017.godine, petnaest ljudi koji se bave grafičkim dizajnom, arhitekturom, fotografijom, slikanjem, vajanjem i svi kreativci koji razmišljaju izvan ustaljenih okvira radit će na kreiranju idejnih rješenja i imati priliku da pruže najbolju ideju za maskotu i paviljon.

Nakon izrade hakatona, stručni žiri će izabrati tri idejna rješenja, a zatim će publika putem društvenih mreža glasati za jedno idejno rješenje. U kompletan izbor maskote biće uključeni i članovi Koordinacione komisije Evropskog olimpijskog komiteta.

eyof
KOMENTARI

KOMENTARI